Au purtat aparate dentare ani la rând ca să ajungă la un zâmbet de Hollywood

Ultima actualizare:
Lora poartă două aparate dentare care o ajută să obţină cel mai frumos zâmbet
Lora poartă două aparate dentare care o ajută să obţină cel mai frumos zâmbet

Vedetele autohtone sunt în căutarea perfecţiunii, aşa că niciun sacrificiu nu e prea mare. Lora, Connect-R, Flavia Mihăşan, Nicole Cherry şi Florin Grigore sunt doar câţiva dintre artiştii celebri care au avut aparat dentar sau care poartă pentru a-şi rezolva o problemă de estetică. Acest lucru nu-i împiedică să urce pe scenă în faţa publicului şi să-şi suţină la fel de bine concertele.

Lora şi Connect-R au fost printre artiştii noştri de top care ani la rând s-au luptat cu complexul de a nu avea cea mai frumoasă dantură. Aşadar, cei doi au făcut sacrificii mari şi, înainte de a afişa zâmbetul de vedetă de cinema pe care îl au astăzi, au purtat dispozitive speciale pentru a-şi îndrepta dinţii.

Nicole Cherry a renunţat la aparat la scurt timp după ce a devenit celebră
Nicole Cherry a renunţat la aparat la scurt timp după ce a devenit celebră

Acum, Lora şi Connect-R au renunţat la aparatul dentar, pe care l-au înlocuit cu faţete dentare. Interpretul de muzică de folclor Florin Grigore îngroaşă lista artiştilor care poartă aparat dentar. El îşi continuă seria concerelor pe care le are fără probleme.

Dr. Mădălina Trofin, medic ortodont
Dr. Mădălina Trofin, medic ortodont

Ce spun medicii despre aparatele dentare

Medicii specialişti explică dacă dispozitivul le face sau nu probleme soliştilor în cariera lor muzicală şi dacă vocea le este sau nu afectată.       

"Aspectul estetic a devenit tot mai important în viaţa socială şi multe vedete simt nevoia îndreptării dinţilor pentru o mai bună integrare profesională. Dar a avea dinţii corect aliniaţi pe arcade nu reprezintă doar un avantaj în contextul personal sau profesional, ci asigură sănătatea şi buna funcţionare a întregului organism.


    Dr. Mădălina Trofin, medic ortodontfoto: arhiva personală
Dr. Mădălina Trofin, medic ortodontfoto: arhiva personală

Fonaţia (vorbirea şi vocea) este alterată în cazul dinţilor incorect aliniaţi, întrucât, este cunoscut rolul dinţilor frontali, a incisivilor, în pronunţia anumitor consoane. Cu toate acestea, după ce sunt depăşite cele două săptămâni de adaptare cu aparatul dentar, purtatorii unor astfel de dispozitive nu mai au niciun fel de probleme de pronunţie", a explicat dr. Mădălina Trofin, medic specialist ortodont. 

Nicole Cherry şi-a îndreptat dantura la debut

A intrat în lumea muzicii cu aparat dentar, dar la puţin timp după ce a făcut furori cu piesa "Memories", vedeta a renunţat să-l mai poarte. Nu din motive de notorietate crescută, ci pentru că problemele ei s-au rezolvat între timp.

Florin Grigore este interpret de muzică de folclor
Florin Grigore este interpret de muzică de folclor

Nicole Cherry a purtat aparat dentar doi ani. "Vreau să am o dantură frumoasă. Unora chiar le place de mine cu tot cu aparat. În două săptămâni o să-l scot definitiv", povestea pentru Click! artista care a devenit un idol în rândul adolescenţilor. 

Citeşte şi:

Cât le-a costat pe vedete să aibă dinţi de Hollywood

EXCLUSIV Adevăratul motiv pentru care a slăbit fosta logodnică a lui Connect-R

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg