Au slăbit 160 kg, dar tot au rămas «Reginele sânilor»

simeon stalpnicul png
Raluca Bădulescu (37 de ani) a slăbit 65 de kilograme

Celebrele dolofane din show-biz au spus ”pa” kilogramelor! După ce au slăbit împreună 160 de kilograme, iată că Ozana Barabancea, Raluca Bădulescu şi Monica Anghel continuă să se mândrească cu decolteurile lor apetisante. Cea mai dotată rămâne, de departe, Ozana, jurata concursului ”Te cunosc de undeva” (Antena 1).

Sunt trecute de 40 de ani, însă după ce au reuşit să slăbească zeci de kilograme, celebrele doamne din show-biz arată mult mai bine şi mai tinere. Raluca Bădulescu (37 de ani) a topit 65 de kilograme, în mai puţin de 2 ani! În 2013, ea cântărea 120 de kilograme şi se străduia să-şi mascheze trupul corpolent cu rochii lungi şi extrem de largi, însă, după mai multe diete şi o operaţie de micşorare a stomacului, intervenţie pe care a efectuat-o medicul Cătălin Copăescu, ea s-a subţiat vizibil. 

simeon stalpnicul png
Avea un bust de 110 centimetri

Acum, jurata emisiunii ”Bravo, ai stil!” cântăreşte 55 de kilograme şi are un trup de manechin, însă, spre marele ei noroc, sânii au rămas la fel de mari, deşi au necesitat un lifting. Dacă înainte purta 110 C la sutien, acum cupa indică 85 C. Cât o priveşte pe Ozana Barabancea (49 de ani), care schimbă prefixul vârstei în octombrie, a sărit de la 117 kilograme la 77 de kilograme, reuşind să scape de 40 doar într-un an.

simeon stalpnicul png
Ozana Barabancea (49 de ani) a dat jos 40 de kilograme

Dietă şi foarte mult sport a făcut în ultima perioadă, dar ea consideră că încă nu a slăbit suficient de mult. Şi în cazul său, decolteul, care măsura iniţial 115 centimetri, este la putere şi nu ezită să poarte rochii sau bluze care să i-l pună în evidenţă.

simeon stalpnicul png
Bustul ei măsura 115 centimetri

Ultima, dar nu cea din urmă, este Monica Anghel. Cântăreaţa, în vârstă de 47 de ani, a trecut printr-o operaţie la coloană, anul trecut, iar de atunci, după ce a ţinut un regim alimentar, ea a dat jos 40 de kilograme.

simeon stalpnicul png
Monica Anghel (47 de ani) a scăpat de 40 de kilograme

Dacă mai bine de 20 de ani celebra artistă a afişat o siluetă plinuţă şi cu forme, acum arată ca trasă prin inel, fiind nevoită să-şi schimbe şi garderoba, după această transformare spectaculoasă.

simeon stalpnicul png
Avea un bust de 109 cm

Pantaloni şi taioare mai mici, dar şi decolteuri la fel de adânci, ea având un bust de 109 cm.  De la 109 kilograme, ea a ajuns la 69! Divele noastre, două blonde şi o brunetă, au topit în total 145 de kg, fiind felicitate de admiratori pentru ambiţia lor. 

Viorica de la Clejani a făcut foamea ca să slăbească

simeon stalpnicul png
A scăpat de 15 kilograme

Ani la rând s-a obişnuit să mănânce noaptea, după ce venea de la concerte, însă Viorica de la Clejani a fost sfătuită de medic să-şi schimbe obiceiurile alimentare, dacă doreşte să poarte mărimi mai mici la haine: „În ultima perioadă nu m-am simţit prea bine şi a trebuit să iau măsuri radicale. Aveam transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncăm oricum. Am auzit şi eu de un suc cu sfeclă roşie, un măr, un morcov, puţină ţelină”, a spus cântăreaţa. Ea a făcut foamea la greu şi aşa a reuşit să scape de mai bine de 15 kilograme. Solista nu pierde nici o ocazie să-şi etaleze bustul proeminent, la evenimente. 

simeon stalpnicul png
Avea un bust de peste 100 centimetri
valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg