Au venit din America să se facă mai sexy pentru iubiţi


    Catrinel Sandu se va lăsa,  săptămâna viitoare, pe mâna  medicului Vitalie Stan
Catrinel Sandu se va lăsa, săptămâna viitoare, pe mâna medicului Vitalie Stan

Stabilite de ani buni peste Ocean, două celebrităţi din ţară au profitat de vacanţa din România, pentru niscaiva retuşuri. Catrinel Sandu îşi va mări bustul la Vitalie Stan, iar Monica Gabor a trecut pe la saloanele de înfrumuseţare, unde s-a coafat şi şi-a făcut un tratament facial.

Odinioară, Catrinel Sandu (40 de ani), fosta bebeluşă de la ”Cronica Cârcotaşilor” (Prima TV), era una dintre vedetele cu cel mai mare bust natural. Deşi mulţi se jurau că simpatica blondină şi-ar fi pus silicoane, iată însă că ea abia acum apelează la ajutorul unui medic estetician. Şi are şi motive, căci bustul ei a avut de suferit, din punct de vedere estetic, după ce şi-a hrănit natural cele două fetiţe, pe Sara (8 ani) şi pe Lara (4 ani). Zilele trecute, Catrinel Sandu s-a întâlnit cu medicul estetician Vitalie Stan pentru a-i cere sfatul în legătură cu modificarea pe care şi-o doreşte. ”Da, o să-mi fac această intervenţie, mai ales că am primit acceptul medicului. Încă nu sunt hotărâtă în privinţa mărimii implantului, însă vă pot spune că săptămâna viitoare mă voi opera”, a declarat Catrinel pentru Click! Aşadar, în august, când se va întoarce în Florida,  soţul ei, Gabi Trifu, va avea parte de o surpriză de proporţii.

Dar şi Monica Gabor (29 de ani) a apelat la mici trucuri, de dragul lui Mr Pink, iubitul ei chinez, care o aşteaptă în vila lor din Los Angeles. Fostul fotomodel a apelat la clinicile estetice, unde specialiştii i-au recomandat un tratament de ultimă generaţie care-i curăţă pielea şi îi conferă o strălucire aparte.


    Monica Gabor a beneficiat de o  coafură modernă la  hair-stylistul Cristi Pascu
Monica Gabor a beneficiat de o coafură modernă la hair-stylistul Cristi Pascu

simeon stalpnicul png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
cub mircea bravo png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg