AUDIO Află ce îi cere Pepe soţiei lui, Raluca!

14 ianuarie 2015
article img
Raluca îi va dărui artistului încă un copil, în primăvara acestui anFoto: Arhivă personală

Pepe (35 de ani) e mai îndrăgostit ca niciodată de soţia lui, Raluca (22 de ani), cea care, în curând, îi va dărui cel de-al doilea copil. Astfel, chiar şi atunci când cântă, gândurile artistului nu pot fi îndreptate decât înspre frumoasa lui soţie, căreia îi cere doar să îi rămână alături, pentru totdeauna...

“Vreau să rămâi lângă mine şi nu doar o viaţă,/ Vreau o şoaptă fierbinte ce topeşte şi gheaţa,/ Să-mi spui la ureche că suntem pereche, asta mi-e speranţa!” Acestea sunt doar câteva dintre versurile celei mai recente piese din repertoriul lui Pepe. Artistul începe 2015 cum nu se poate mai bine lansând “Da sau Nu”, noul single, colaborarea cu Marius Moga, What’s UP şi toata echipa de la DeMoga Music: “«Da sau Nu» a fost provocarea lui Marius Moga şi a lui What’s UP pe care eu am acceptat-o cu mare bucurie. Toată echipa DeMoga a contribuit la producţia noului single, iar rezultatul se vede, dar mai ales se aude foarte bine. «Da sau Nu» este începutul unei prietenii frumoase şi mai ales, de lungă durată. Cu siguranţă vom filma şi un videoclip în perioada imediat următoare”, a mărturisit Pepe.

Se iubesc la fel ca în prima zi

Pepe şi Raluca trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează o familie fericită. Au o fetiţă, Maria, în vârstă de doi ani, iar pe drum e deja cel de-al doilea copil. Raluca a rămas însărcinată chiar în noaptea nunţii şi se pare că ar urma să aducă pe lume bebeluşul în primăvara anului viitor. “Si tot ce văd în jurul meu eşti tu,/ Ţi-aş da şi inima, şi sufletul,/ Ţi le-aş da pe viaţă, dacă vrei…”, mai spune Pepe, în cel mai recent single. Ascultă aici!