Augustin Viziru a renunţat la biliard din cauza mâinii mutilate la «Fermă»

Ultima actualizare:

  Augustin Viziru s-a înscris într-un club profesionist de biliard încă de la vârsta de 16 ani
Augustin Viziru s-a înscris într-un club profesionist de biliard încă de la vârsta de 16 ani

Doi ani şi jumătate s-au scurs de la accidentul pe care l-a suferit în finala de la “Ferma vedetelor”, însă Augustin Viziru tot nu s-a refăcut sută la sută. Mai mult, a fost nevoit să-şi sacrifice cariera de jucător de biliard. “Degetele sunt amorţite, mă afectează la joc”, ne-a zis el.

Augustin Viziru (37 de ani) a rămas cu sechele după accidentul din 2015, de la “Ferma vedetelor” (PRO TV), când şi-a secţionat cu toporul tendoanele de la mâna stângă. Din păcate, tocmai din această cauză a fost nevoit să renunţe la sportul lui preferat, biliardul.


  În 2015 şi-a secţionat tendoanele de la mâna stângă
În 2015 şi-a secţionat tendoanele de la mâna stângă

“Nu mai puteam juca la nivelul la care ajunsesem. Nu mai pot juca din cauza accidentului pe care l-am avut la «Fermă». Degetele sunt în continuare amorţite, mă afectează foarte mult la joc, începusem să fac greşeli multe”, ne-a spus Augustin, pe care îl puteţi vedea atât la TV, cât şi în cinema. Pe micul ecran apare în serialul “O grămadă de caramele” (Happy Channel), dar şi în  “Umbre” (HBO), iar pe marele ecran joacă în “Ghinionistul”, peliculă care va intra în cinematografe din 8 decembrie.


  De când s-a apucat de box, a slăbit aproape 20 kg
De când s-a apucat de box, a slăbit aproape 20 kg

Iar dacă în acest film îl veţi vedea mai gras cu 20 kg, să ştiţi că în realitate nu mai e deloc aşa. „Când am filmat anul trecut aveam 105 kg, am slăbit 16 kg, am ajuns la 89. M-am apucat de box pentru că e un antrenament foarte bun, transpiri bine, te tonifici. Nu mă interesează bătaia în sine, dacă eşti nervos, dai în sacul ăla până îţi rupi mâinile. Vreau să ajung la 80 kg”, ne-a mai spus Augustin. 

Lucian Viziru s-a mutat iar în Germania

simeon stalpnicul png

Augustin se emoţionează atunci când vorbeşte despre familie. „De mine se poate spune orice, dar nu despre familia mea. Pentru ei aş fi în stare să mut munţii din loc. Lucian, fratele meu, s-a mutat în Germania a doua oară. Prima oară s-a dus să facă nişte cursuri, pentru că trebuia să-şi ia licenţa acolo ca să poată profesa ca antrenor profesionist, iar acum a prins un job ca antrenor de tenis. Mă bucur mult pentru el”, ne-a spus Augustin.       

image
image
image
image
image
image
andreea mantea jpg
Oana Zăvoranu cu soțul ei, Alex jpeg
Oana Roman jpg
image png
antonia instagram jpg
image png
cluj florin salam
gabriela cristea