Augustin Viziru: „Doinița Oancea este jumătatea mea, carameaua mea”

simeon stalpnicul png
Doinița Oancea și Augustin Viziru joacă în telenovela ”O grămadă de caramele”foto: Happy Channel

Augustin Viziru revine în această toamnă pe micile ecrane cu un nou rol în telenovela “O grămadă de caramele”, la Happy Channel, alături de Doiniţa Oancea, şi cu un look nou. Actorul ne-a vorbit în exclusivitate despre rolul său din telenovelă, dar și despre presupusa lui relație cu Doinița Oancea.

  • Click!: Te întorci pe micile ecrane de la Happy Channel cu rolul din „O grămadă de caramele – „Blestemul”, tot alături de Doiniţa Oancea.

Augustin Viziru: Ea este jumătatetea mea, Pamela mea, carameaua mea. Ne ştim de la „Regina”, din 2008, la anul se fac 10 ani. Ideea e că Doiniţa face parte dintre persoanele cu care m-am înţeles cel mai bine pe platourile de filmare, ştiu că mă pot baza tot timpul, 100% la sută pe ea. Pentru mine ea e pe primul loc, indiferent de situaţie.

  • Până la urmă fanii ce trebuie să înţeleagă? Că sunteţi iubiţi sau prieteni?

Suntem ce vrem noi. Cei mai buni prieteni. Una peste alta, noi suntem doi oameni maturi, ne implicăm în nişte proiecte, avem o meserie frumoasă, care ne permite să interpretăm personaje.

  • Un “personaj” ai interpretat şi în “Ferma vedetelor”?

Acolo chiar nu am avut ce personaj să interpretez, pentru că aşa sunt eu. Toată lumea mă ştie cum sunt şi prietenii ştiu că pentru mine nu există perdea, am spus întotdeauna ce am gândit, deşi pe mulţi îi deranjează, dar eu sunt bine.

  • Un lucru pe care puţini îl ştiu, nici măcar Doiniţa?

Că am cântat în trupa „DA”. Ce mă bucur că nu există nicio înregistrare de pe vremea aceea cu mine cântând şi nici poze! A fost un chix pentru mine. Nu-mi plăcea, am făcut-o de gura lu’ frate-miu. Mişcarea scenică mă depăşea complet.

  • Erai mai suplu atunci. Și acum ai mai slăbit…

Da, însă între timp am slăbit 12 kilograme. Am făcut sport, am alergat prin parc. Dacă tot am făcut toată viaţa sport… Mai dau 10 kilograme jos şi gata, mă opresc, revin la normal.

  • Cum stai cu viaţa sentimentală?

Perfect. Întotdeauna am avut un respect pentru femei şi pentru oameni, în general. Sunt un tip respectuos, deşi lumea mă percepe ca un om rău. Eu nu ştiu să mă port rău cu oamenii. Mie îmi place să fie mereu armonie, de fiecare dată când sunt în preajma oamenilor. Niciodată nu aş vorbi de rău vreo femeie cu care am fost şi nu e treaba mea să mă bag în scandalurile altora.

  • Cum îţi merg afacerile? Aveai un club de billiard la un moment dat.

Nu am afaceri. Clubul de billiard e o poveste închisă, pentru că am început filmările la serial şi nu mai am posibilitatea şi timpul necesar. Un club de billiard solicita prezenţa mea non stop acolo, pentru că se întâmplă foarte multe lucruri.

  • Dar pasiunea pentru billiard a rămas?

A rămas, însă problema mea cea mai mare este că nu mai pot juca la nivelul la care ajunsesem. Toată lumea ştie de ce nu mai pot să joc, din cauza accidentului pe care l-am avut la “Ferma Vedetelor”. Degetele tot nu mi-au trecut, sunt tot amorţite, mă afectează foarte mult la joc, începusem să fac greşeli multe la joc din cauza mâinii. Nu mă opresc, încerc să fac o pauză, sper să se mai dezmorţească mâna ca să pot să îmi revin şi să joc. Dar oricum în perioada asta nu am timp de competiţii, pentru că sunt ocupat cu noul nostru proiect, “O grămadă de caramele”.      

cub florin zamfirescu png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
Muzica - tanara cu casti pe urechi FOTO Shutterstock
Premier Nicolae Ciuca candidatura presedintia PNL 6 aprilie 2020 FOTO Inquam Photos / George Calin
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg