Augustin Viziru e de neoprit! Cu mâna şi piciorul bandajate joacă biliard | VIDEO

Ultima actualizare:

    Augustin Viziru joacă biliard cu mâna bandajatăfoto: captură video
Augustin Viziru joacă biliard cu mâna bandajatăfoto: captură video

A ratat finala de la "Ferma Vedetelor" şi marele premiu de 50.000 de euro pus în joc, dar e în stare de orice pentru a ajunge la un concurs internaţional de biliard. Pentru acest lucru, fostul fermier se antrenează cum poate, căci are în continuare mâna bandajată şi stă cu analgezicele după el. Chiar şi accidentat, Viziru nu pare să renunţe la pasiunea lui şi a intrat în sală unde şi-a demonstrat măiestria.

Augustin Viziru participă la concursuri, câştigă etape, dar visul lui este să ajunga în competiţiile internaţionale. Pasionat de biliard, actorul a început pregătirea, doar că accidentările pe care le-a suferit înainte de marea finală la picior şi din timpul semifinalei de la "Ferma Vedetelor" la mână încă nu-l lasă să se desfăşoare aşa cum ar vrea. Cu toatea acestea, fostul fermier a intrat în sala de biliard, cu gândul să le arate tuturor că poate juca şi cu mâna încă rănită. Îmbrăcat sport şi într-o perecehe de şlapi, actorul a făcut o demonstraţie. A filmat momentul şi le-a arătat fanilor cât de bine se pricepe. Deşi a ratat câteva bile, Viziru a făcut o figură frumoasă, având în vedere circumstanţele în care se află. 

La vârsta de 35 de ani, Augustin Viziru le-a incercat pe toate in materie de jocuri de noroc. Actorul a avut, în trecut, o adevărată obsesie pentru poker, jocul din cauza căruia a pierdut multe nopţi şi bani. Acum joacă doar ocazional, pe net. În schimb, se antrenează ori de câte ori are ocazia în sala de biliard. Viziru a îndurat patru ore de operație în spital și un verdict destul de dureros. O recuperare completă durează trei luni, timp în care acestea nu se poate pregăti temeicnic pentru a participa la concursuri de biliard. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net