Augustin Viziru, marele câștigător Ferma! A ridicat trofeul în ziua în care fiica lui a împlinit 3 luni

image
Augustin Viziru, câștigătorul finalei Ferma 2020Foto: Pro TV

Munca asiduă depusă în Fermă de către concurenți i-a adus doar pe câțiva dintre aceștia în marea finală, unde ultimii luptători s-au bătut în arenă pentru titllul de „Fermierul anului” și premiul de 50.000 de euro. Marele câştigător al sezonului cinci Ferma este Augustin Viziru, cel care a ratat "la mustaţă" trofeul din primul sezon, din cauza unui accident grav la mână.

UPDATE: Augustin Viziru a câștigat și ultima probă și este câștigătorul finalei Ferma 2020! A ridicat trofeul chiar în ziua în care fetița lui, după care este topit, a împlinit 3 luni. Micuța s-a născut în data de 14 iunie, ceea ce înseamnă că finala s-a filmat în septembrie, pe 14. În timp ce spărgea geamul unde se afla mult râvnitul trofeu, Augustin s-a tăiat și la picior.

UPDATE: Ultima probă s-a dat astfel între Augustin și Elena, prieteni buni în competiție, dar care au lăsat amiciția deoparte în marea finală pentru a pune mâna pe trofeu și au luptat cot la cot.

UPDATE: Cea de-a doua probă a fost una plină de indicii de descifrat, dându-le mai multă bătaie de cap finaliștilor. Elena a ajuns prima înapoi, iar lupta s-a dat între Augustin și Andrei, din nou. Cel care a câștigat dintre ei doi a fost Augustin, deși Andrei avea un avans imens, însă i s-a blocat roata roabei pe drum: un ghinion imens. Astfel, cei doi finaliști au rămas Augustin și Elena.

Citeşte şi:

UPDATE: În prima probă Elena a luat avans, demonstrând din nou cât de pricepută este la dueluri. Pe parcursul probei, s-a dat o luptă strânsă și între Andrei și Augustin. Cel care a ajuns primul înapoi „la start” a fost Augustin, urmat de Elena și Andrei. Din păcate, Viviana nu a trecut de prima probă.

UPDATE: A venit să-și susțină foștii colegi și Gabi Toader, care s-a accidentat destul de tare pe parcursul emisiunii și încă se recuperează.

UPDATE: Mihaela Rădulescu a purtat o rochie plină de paiete de mai multe culori. Concurenții care au ajuns în finală au primit și câteva surprize înainte de duel: vizitele celor apropiați. Pentru Andrei Stoica au venit soția și mama, pentru Viviana Sposub au venit mama și sora, pentru Elena Chiriac fratele și tatăl, iar pentru Augustin Viziru nu a venit decât mama acestuia, deoarece actorul preferă să fie discret cu viața lui personală.

image
Augustin Viziru, alături de mama lui

UPDATE: Cei patru finaliști și-au făcut bagajele au părăsit Ferma înainte de marea finală.

UPDATE: Toți foștii concurenți s-au reîntors în Fermă pentru a petrece o ultimă noapte alături de finaliști, iar în emisiune au fost rememorate câteva momente importante din trecutul show-ului, care și-au pus amprenta pe conduita participanților.

Foarte determinați înainte de a intra pentru ultima dată în luptă. toți cei patru finaliști au declarat că își doresc trofeul și că vor să arate că merită să plece acasă cu 50.000 de euro.

Cine sunt cei 4 finaliști ai Fermei

Cu o seară înainte de marea finală, ediția de luni ne-a arătat că fiecare hotărâre are și o consecință: Elena Chiriac și Anna Lesko au fost votate de foștii concurenți pentru a merge la ultimul duel de eliminare din competiție.

După o zi marcată de multe discuții între fermieri, seara a adus o tensiune neașteptată, la momentul alegerilor. După ce fiecare competitor și-a exprimat voturile, Andrei Stoica și Viviana Sposub au aflat că s-au calificat în marea finală alături de cel care-și câștigase deja acest drept, Augustin Viziru. Duelul dintre cele două „feline” ale Fermei a fost câștigat de Elena Chiriac, ea și cei menționați anterior ajungând în marea finală. Anna Lesko a părăsit competiția pe ultima sută de metri, chiar înainte de finală, după ce a pierdut în fața celei mai tinere concurente.

image
Foto: Pro TV

Ultimele două zile au fost unele pline de tensiune pentru concurenții de la Ferma. Nu atât pentru cei patru finaliști, ci mai ales pentru Anna Lesko. Solista s-a văzut "pusă la colț" de celelalte vedete care au făcut ultimele strategii și s-au întors împotriva ei. Au nominalizat-o la duel alături de Elena Chiriac, pe care l-a pierdut și astfel a ratat ultimul loc în finală.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
copii batuti caldarasti (1) jpeg
acidentmulte Sursapolitianeamt jpg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg