Augustin Viziru și-a nenorocit mâna stângă la «Ferma Vedetelor»

Octavian Strunilă a stat luni bune în Cipru
Octavian Strunilă a stat luni bune în Cipru

Augustin Viziru (35 de ani) a rămas cu sechele pe viaţă după ce s-a tăiat cu toporul în timpul unei emisiuni TV. Se împlineşte un an de când actorul şi-a nenorocit mâna stângă într-un moment de neatenţie. Făcând un bilanţ pentru Click!, Augustin pare optimist, în ciuda unor probleme pe care încă le mai are la mâna stângă.

30 mai 2015 este o zi pe care Augustin Viziru nu o va uita, cu siguranţă. Acum, actorul povesteşte degajat despre cele întâmplate în finala concursului “Ferma vedetelor”, de la PRO TV, însă cicatricea de pe mâna stângă îi aminteşte necontenit prin ce dramă a trecut. A vrut să împuşte marele premiu de 50.000 de euro şi a fost la un pas de a-şi împlini visul, însă o clipă de neatenţie l-a trimis direct la spital. În timp ce tăia buşteni, în cadrul primului duel din finală, Augustin şi-a secţionat tendoanele de la mâna stângă, după ce toporul s-a dezechilibrat şi l-a lovit. Când şi-a dat mănuşa jos, Augustin a constatat că tăietura era destul de serioasă: se putea vedea osul.

Augustin s-a întors și la ediția a doua a ”Fermei”, în Cipru
Augustin s-a întors și la ediția a doua a ”Fermei”, în Cipru

„Durerea s-a simţit doar când m-am tăiat, apoi, de la adrenalină, nu am mai simţit nimic. Am vrut să continui, dar doctorii mi-au spus să merg urgent la spital că pot muri. Am pierdut cam un litru de sânge, că m-am lovit în artera principală şi m-am speriat. Mi-au trebuit câteva luni bune până să îmi fac curaj să mă uit la emisiune, să văd cum m-am tăiat. Era un sentiment ciudat, îmi crea un disconfort”, a declarat Augustin pentru Click!, joi seară, când l-am întâlnit la premiera filmului „Tudo”.

A urmat zeci de şedinţe de recuperare, însă, din păcate, aceasta nu s-a produs sută la sută. “Nu simt două degete (n.r. degetul mare şi arătătorul) şi se spune că în câţiva ani, nu se ştie exact câţi, îmi pot reveni. Am făcut recuperare, mişcările sunt bune, a rămas o cicatrice destul de urâţică, dar sunt bărbat. Sincer, nu e cel mai confortabil, sunt momente în care bag mâna în buzunar şi se simte, dar e ok, în general. Nu pot folosi mâna la capacitate maximă, dar merge”, a mai spus Augustin, cu zâmbetul pe buze. 

12 mai 2016. Așa arată acum mâna rănită a lui Augustin Viziru. Cicatricea este vizibilă, însă problema cea mai mare este faptul că nu-și simte deloc două degete
12 mai 2016. Așa arată acum mâna rănită a lui Augustin Viziru. Cicatricea este vizibilă, însă problema cea mai mare este faptul că nu-și simte deloc două degete

Augustin Viziru scoate bani nu doar din actorie, ci şi din poker, şi din biliard. La şase luni după accidentul suferit la emisiunea de la PRO TV, actorul nu a putut sta pe bară, astfel că a participat la campionatul european de biliard, desfăşurat în Italia, în noiembrie 2015. Premiul cel mare, de 4.000 de euro, i-a făcut cu ochiul. Problema cu mâna nu l-a făcut pe Augustin să stea departe nici de show-urile de televiziune. Anul trecut, în toamnă, el a participat la reality show-ul “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi” (Antena 1), iar acum a revenit la al doilea sezon de “Ferma vedetelor” (PRO TV), dar ca invitat, şi nu concurent.

Octavian Strunilă nu divorţează de mama copiilor lui

După două luni petrecute în „Ferma vedetelor”, reality show-ul de la Pro TV filmat în Cipru, Octavian Strunilă (34 de ani) s-a întors acasă mai slab cu 9 kg și cam abătut. Au apărut zvonuri că s-ar despărţi de Oana, mama copiilor săi. Click! a vrut să lămurească zvonurile despărţirii şi l-a contactat pe actor care ne-a spus adevărul.


  Octavian Strunilă a stat luni bune în Cipru
Octavian Strunilă a stat luni bune în Cipru

„Foarte rar vorbesc despre familia mea sau despre viaţa mea personală în presă şi asta cred că a creat puţină agitaţie. Accept foarte rar să vorbesc cu presa, în general. Nu cred că e treaba oamenilor ce fac la mine acasă. Sau nu mă interesează să fac astfel de spectacol şi astfel de comentarii împreună cu presa. Eu sunt actor! Puteţi să trageţi de mine 100 de ani că n-o să mă vedeţi niciodată venind la TV şi vorbind despre nevastă, soacră, mătuşă şi aşa mai departe... O singură precizare am să fac acum: Eu şi Oana suntem FOARTE bine şi suntem ÎMPREUNĂ! S-a înţeles? Şi pentru cine mai are îndoieli sau comentarii repet şi subliniez: suntem foarte bine şi suntem împreună. Atât”, a povestit actorul, care pregăteşte noi surprize atât în teatru, cât şi în televiziune. (Gheorghe Chelu)

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
culori brazi 2022
despartire  heart g56bfad668 1280 jpg
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg