Augustin Viziru și iubita lui au avut Covid. Actorul povestește cum e viața cu două fete, pe care le adoră


    Augustin Viziru, topit după micuța Mariafoto: Instagram
Augustin Viziru, topit după micuța Mariafoto: Instagram

La 40 de ani, Augustin Viziru este un bărbat cu adevărat împlinit! Celebrul actor, care a și câștigat cel mai nou sezon la emisiunii „Ferma”, de la Pro TV, are o carieră demnă de invidiat, dar și cu o familie minunată. Anul trecut, în vară, iubita actorului a adus pe lume o fetiță, pe nume Maria, care a devenit centrul universului actorului. De când o are pe micuța Maria, în vârstă de șapte luni, viața lui Augustin Viziru s-a schimbat total.

A devenit din celebrul băiat rău din telenovele, un tătic devotat. ”Am noroc de o fetiță foarte cuminte, doarme noaptea. Nici nu pot explica în cuvinte ceea ce simt. Nu am înțeles ce se întâmplă cu mine când s-a născut. Mergeam cu 20 km/h, mergeam desculț, în primele două zile dormeam iepurește. Mi-e greu să mă trezesc, dar când o văd îmi sare somnul. Dimineața o mai las pe maica-sa să mai doarmă și o iau, o schimb, o spăl, îi fac masaj, stau cu ea. Acum semăn cu tata, nu mai sunt rebel, el mereu îmi spunea să îi fac o fetiță. Eu cred că toate se întâmplă la timpul potrivit, acum sunt pregătit mental, știu ce să fac pentru ea, ori de câte ori are nevoie. S-a schimbat totul, acum iau jucării, hăinuțe pentru ea, schimb scutece. E sănătoasă, e frumoasă, e ce trebuie. Seamănă cu mine, dar și cu mama ei”, a spus actorul la Antena Stars, la emisiunea ShowBiz Report.


    Augustin Viziru a cucerit Internetul cu această imagine, în care apare alături de fiica și de iubita luifoto: Instagram
Augustin Viziru a cucerit Internetul cu această imagine, în care apare alături de fiica și de iubita luifoto: Instagram

Ce spune Augustin Viziru despre căsătorie

Chiar dacă se iubește de mai mult timp cu partenera lui, cea mai mare dovadă a dragostei lor fiind fetița lor, Augustin a ținut-o pe mama copilului lui departe de lumina reflectoarelor. Cei doi s-au cunoscut în 2019 și de atunci formează un cuplu. Actorul a recunoscut că în curând cei doi vor face pasul cel mare și se vor căsători. “În momentul de față noi suntem o familie, avem tot ce ne trebuie. Dacă o să fie cazul, vom face și pasul ăsta. Nu e cazul să mă schimbe iubita, eu sunt un tip greoi, am noroc că ea mă înțelege. Ne-am cunoscut frumos, formăm o familie frumoasă, la vreo șase, șapte luni a venit și copilul, nimic nu a fost plănuit, dar s-a întâmplat. Când este să se întâmple, se întâmplă. Este șefa mea! Am două șefe, una mică și una mare”, a mai spus actorul. Cei doi nu au scăpat nici ei de cornavirus. “Am avut Covid, oricât ne-am protejat, nu am scăpat, dar am făcut o forma ușoară de Covid”, a mai dezvăluit actorul.

Citește și:

Augustin Viziru, prima poză oficială cu iubita lui superbă: "Știi cum e trecută la mine în telefon? «Stăpâna»"

EXCLUSIV Augustin Viziru, primul interviu după ce a câștigat Ferma. Totul despre premiu, viața de tătic și botezul Mariei

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png