Aurel Pădureanu, în sapă de lemn după moartea Cornelei Catanga: «Nu am bani să-mi plătesc nici chiria!»

image
Regretata COrnelia Catanga, alături de Aurel Pădureanu și de fiul lorfoto: arhiva personală

După moartea Corneliei Catanga, răspusă de coronavirus pe 26 martie, Aurel Pădureanu și fiul său Alex au ajuns în sapă de lemn. Din cauza problemelor financiare pe care le-au avut pe toată perioada pandemiei, cei doi au fost evacuați din vila din Bragadiru și acum locuiesc cu chirie într-un apartament modest din cartierul Rahova.

Dacă la vila din Bragadiru plăteau 550 de euro pe lună chirie, acum Aurel și Alex Pădureanu trebuie să scoată din buzunar 350 de euro pentru apartamentul din Rahova.

Refuzat de Gigi Becali, căruia i-a cerut, disperat, o casă la curte în mai multe rânduri, Aurel Pădureanu a obținut până la urmă promisiunea unui primar de sector, care s-a oferit să-i plătească chiria pentru o casă.

„Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria. Deocamdată rămânem aici. Nu a vrut nimeni să ne ajute. Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt. La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”, a declarat Aurel Pădureanu, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Cum au rămas fără casă Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu

Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu aveau mari probleme cu banii în momentul când artista s-a stins din viață. La un moment dat, Cornelia Catanga a mărturisit că nici de pâine nu ar mai avea bani. Cei doi au contractat acum 16 ani un credit de 90.000 de euro, de la bancă, pentru a-și renova vila din Chitila. În 2014, au intrat în incapacitate de plată, iar, ulterior, au fost executați silit, pierzând imobilul din Chitila. S-au mutat atunci cu chirie, în vila din Bragadiru. Pandemia și lipsa concertelor i-au dus în situația de a nu mai avea bani să achite chiria de 550 de euro pe lună. 

Fiul Corneliei Catanga: „O să-mi întemeiez o familie în America!”

Distrus după moartea mamei sale, Alexandru Pădureanu (25 de ani) s-a împăcat cu iubita din America și va pleca în curând peste Ocean pentru a-și întemeia o familie. „Nu mai avem lacrimi să mai plângem. Plânge sufletul, inima. O să plec în America, pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele. Vreau să-mi întemeiez o familie”, a spus fiul Corneliei Catanga. 

Alexandru a avut timp de doi ani o relație cu Alina, o tânără născută la New York. Fiul Corneliei s-a despărțit, însă, în ianuarie 2021 de femeia care urma să îi devină soție. După moartea mamei sale, acesta este decis să ia viața de la capăt alături de Alina în America, unde își va continua cariera și își va întemeia o familie.

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
foto 1   Cristina Spatar JPG
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg