Aurelian Temișan nu poate sta departe de scenă! Ce surpriză le pregătește fanilor chiar de ziua sa de naștere

Ultima actualizare:
Monica Davidescu şi Aurelian Temişan s-au căsătorit în anul 2006
Monica Davidescu şi Aurelian Temişan s-au căsătorit în anul 2006

Pandemia de coronavirus i-a afectat nespus de mult pe artişti. Mulţi dintre ei şi-au mutat activitatea în mediul online pentru a fi aproape de admiratori. Au înlocuit scena cu o canapea confortabilă, iar principalul ajutor pentru a fi alături de fani a fost telefonul dotat cu o cameră performantă. Și Aurelian Temișan s-a adaptat vremurilor dificile și nu poate sta departe de public nici măcat de ziua sa. Carismaticul artist va sărbători împlinirea a 48 de ani în direct, căci va susține un concert în mediul virtual la care sunt așteptați toți, cu mic, cu mare.

Aurelian Temișan își păstrează atitudinea optimistă indiferent de problemele care îi ies în cale. Inventiv și deschis ideilor noi, cântărețul a găsit o soluție de afi aproape de cei care îi apreciază muzica. Chiar în ziua în care va împlini 48 de ani, pe 3 iunie, Aurelian va susține un concert de acasă. Are emoții căci este prima dată când nu interacționează în mod direct cu publicul, dar este sigur că experiența se va dovedi una reușită atât pentru el, cât și pentru cei care îl vor urmări.

„E un concert cu trupa, e primul de acest fel, un moment istoric și pentru mine, să am un concert cu publicul în suflet și în minte, gândindu-mă la cum reacționează el de fiecare dată când apar și când cânt mai ales melodiile lor preferate. Mai ales că fiecare se regăsește în cel puțin o melodie din cele pe care  le cânt.  Din 30 de ani de carieră, bătuți pe muchie, cel puțin 10 m-au prins cântând de ziua mea, ba chiar o dată jucând în spectacolul “Chicago”, pe 3 iunie, a povestit Aurelian Temișan, care este jurat în emisiunea „Te cunosc de uindeva”. Artistul spera ca un număr cât mai mare de oameni se va alătura, chiar dacă nu va putea simţi pulsul scenei la fel ca într-o sală imensă de spectacol.

Aurelian Temișan alături de Monica Davidescu și fiica lor, Dora
Aurelian Temișan alături de Monica Davidescu și fiica lor, Dora

„Fiecare va fi acolo, în primul rând, de pe fotoliu, de pe canapea, de pe scaun, în picioare, cu boxele date la maxim, să cânte, să își înveselească toți membrii familiei pentru că asta este ideea, să aducem bucurii în casele lor, a celor care ne iubesc și ne urmăresc de atât timp, publicul nostru fidel!”, a completat acesta.

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu sunt împreună de 25 de ani 


    Monica Davidescu şi Aurelian Temişan s-au căsătorit în anul 2006 Foto Arhivă personală
Monica Davidescu şi Aurelian Temişan s-au căsătorit în anul 2006 Foto Arhivă personală

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu formează unul dintre cele mai sudate cupluri.  În urmă cu puţin timp, ei au răspuns provocării de a face un

Cei doi sunt împreună şi la bine şi la rău de 25 de ani şi nu şi-ar putea imagina existența unul fără celălalt. Întrebați care este secretul unei relații armonioase de durată ei au răspuns că înțelegerea și comunicarea sunt esențiale. Monica și Aurelian au dezvăluit că au învățat de-a lungul timpului să își împartă saricinile și să se completeze.

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net