Azi gătește pentru vedete, ieri se hrănea la biserica săracilor

Ultima actualizare:

    Chef Nicolai Tand este acum unul dintre cei mai apreciați bucătariFoto: Happy Channel
Chef Nicolai Tand este acum unul dintre cei mai apreciați bucătariFoto: Happy Channel

Ieri, un tânăr cu posibilități reduse, dar cu visuri mărețe, azi unul dintre cei mai cunoscuți bucătari și patron de restaurant în București. Chef Nicolai Tand și-a clădit succesul cu mari zbateri: a dormit în cimitir de mașini, a fost șofer de ambulanță, a vândut ziare și a mâncat la biserica săracilor.

Un nou show lacrimogen, cu povești impresionante, își face loc de azi, 8 Martie, în grila postului Happy Channel (fostul Euforia TV). „Dreptul la fericire” va fi difuzat de la ora 20.00 (urmând ca din 9 martie să fie difuzat în două părți, de la 17.00, la ora 18.00, prima parte și de la ora 20.00, a doua parte). Emisiunea își propune să prezinte și să găsească soluții pentru problemele și traumele cu care se confruntă femeile.  Timp de trei luni, cinci doamne cu povești de viață incredibile vor intra în “Casa Fericirii” în încercarea de a-și depăsi traumele, de a-și regăsi drumul spre o viață normală și de a motiva, prin puterea exemplului, alte femei aflate în situații similare. Ele nu vor fi însă singure, căci în cas se vor perinda, pe rând, multe vedete cu povești similare.

Așa arată "Casa fericirii", de la Happy Channel
Așa arată "Casa fericirii", de la Happy Channel

Invitatul primei ediții este chef Nicolai Tand. Prezentatorul emisiunii “Star chef” (Antena Stars) a gătit împreună cu cele cinci doamne, dar le-a și șocat cu povestea lui de viață. Una incredibilă, ținând cont de mărturisirile pe care Nicolai ni le-a făcut și nouă.

“M-a bucurat invitația făcută, pentru că îmi place să ajut oameni, îmi place să le împărășesc din experiența mea de viață. Așa cum le-am spus și doamnelor aflate în casă, e foarte important să punem tot timpul binele în față, să credem, să visăm, să luptăm. La 20 de ani am plecat în lume pentru că aveam un vis! Ca să ajung în Franța, țara în care visam să mă realizez, am trecut prin Iugoslavia, prin Italia. Aici m-am oprit câteva săptămâni pentru că nu aveam viza de Franța. Din nefericire, nu am mai avut nici bani, așa că am ajuns la Roma, am dormit în cimitire de mașini și am mâncat la biserica săracilor. În ’94 am ajuns în Franta, la început vindeam ziare pentru că nu cunoșteam  limba, am lucrat pe șantier, doi ani am fost șofer de ambulanță, după care am început munca în restaurant. La început spălam vase, iar apoi am devenit director de sală. Până la urmă, fiecare viață e o poveste, important e să învățăm din fiecare pas pe care îl facem și să avem încredere în visurile noastre!”, povestește Nicolai, care în prezent e unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din industria gastronomică și proprietarul unui restaurant de lux în București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
oana roman mioara roman jpg
oana roman webp
Theo Rose și Smiley, o nouă piesă pentru îndrăgostiți foto: Talentivity
Dan Bittman Captură Youtube jpg
banner Dana Budeanu
image png
banner laura cosoi png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net