Bahmu merge la tribunal să-şi recupereze banii

Ali Zivari, soţul psihologului Mirela Zivari
Ali Zivari, soţul psihologului Mirela Zivari

Bahmu e de neoprit. În plin război cu Prigoană, Adriana are "grijă" şi de familia Zivari, cu care a deschis în urmă cu câţiva ani o grădiniţă. Ea a obţinut executarea silită a soţului psiholoagei Mirela Zivari.

Adriana Bahmuţeanu nu uită şi nu iartă când e vorba de propria imagine sau de banii ei. O simte din plin pe pielea lui şi Ali Zivari Mohammad, care a pierdut rând pe rând procesele care i-au fost intentate de Adriana. Aşa a ajuns să fie dator vândut soţiei lui Prigoană şi executat silit. Adriana Bahmuţeanu a obţinut  aprobarea judecătorilor pentru a-şi recupera banii ceruţi în instanţă, inclusiv prin a-i scoate la vânzare clădirea din sector 4. 

Neînţelegerile dintre cei doi ar fi început în urmă cu mai bine de cinci ani, din cauza afacerii pe care au avut-o împreună. Atunci, Adriana a decis să renunţe la grădiniţa pe care a deschis-o împreună cu familia Zivari. Le-a cedat în schimbul unei chirii partea ei de clădire, iar cu banii primiţi de la ei îşi putea plăti liniştită  creditul pe care îl făcuse pentru a pune pe picioare afacerea.


    Ali Zivari, soţul psihologului Mirela Zivari
Ali Zivari, soţul psihologului Mirela Zivari

Anul trecut, Bahmu nu ar mai fi văzut niciun leu din chirie şi a dat fuga la judecători pentru a-şi recupera banii. La fel a făcut şi cu banii pe care trebuia să-i plătească Ali Zivari pentru că a jignit-o în timpul unei emisiuni tv. Acesta a fost obligat de judecători să-i dea 25.000 de lei drept daune morale şi cheltuieli de judecată de 1.600 de lei,  după ce a acuzând-o că a pierdut primul băiat avut cu Prigoană doar din vina ei.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
horoscop jpg
inna sexy jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței