B─âie╚Ťelul Simonei Gherghe are cei mai frumo╚Öi ochi alba╚Ötri: "Pr├óslea a ├«mplinit 11 luni"

image
Simona Gherghe are o feti┼ú─â ┼či un b─âie┼úel

Trei fotografii splendide a publicat Simona Gherghe pe Instagram, cu mezinul familiei, Vlad Ioan, care azi, 9 aprilie, a ├«mplinit 11 luni. Micu╚Ťul a cucerit Internetul cu cei mai frumo╚Öi ochi alba╚Ötri.

"Pr├óslea cel cu ochii alba╚Ötri face azi 11 luni", a scris fosta vedet─â de la Antena 1 ├«n dreptul imaginilor care, ├«ntr-adev─âr, te topesc. Blond, cu breton ╚Öi cu ochi mari, de un azur ireal, Vlad Ioan a cucerit Internetul. Micu╚Ťul a fost botezat ├«n luna ianuarie, la aceea╚Öi biseric─â din Corbeanca, unde a fost cre╚Ötinat─â ╚Öi sora lui mai mare, Ana Georgia.

image
Vlad Ioan este adorabil

Simona Gherghe are doi copii

Simona Gherghe s-a c─âs─âtorit ├«n luna mai a anului 2017 cu consultantul politic R─âzvan S─ândulescu. ├Än aceea╚Öi lun─â a venit pe lume ╚Öi primul copil, feti╚Ťa cuplului, Ana Georgia. Fosta prezentatoare de la "Acces Direct" a confirmat ├«n luna noiembrie a lui 2018 c─â este ├«ns─ârcinat─â cu cel de-al doilea copil, un b─âie╚Ťel, care s-a n─âscut pe 9 mai 2019 ╚Öi a primit numele Vlad Ioan.

image

Ca ╚Öi la primul copil, Simona Gherghe a anun╚Ťat vetea minunat─â pe Facebook: ÔÇ×Tot ├«mi caut cuvintele potrivite, care s─â descrie ├«nt├ólnirea cu tine. Magie? Minune? Parc─â-i prea pu┼úin... Dragul nostru Vlad Ioan, ┼úi-ai ales o zi frumoas─â, 9 mai, ziua Europei, de-acum ┼či a ta. Ai ┼úipat hot─âr├ót ┼či ai luat prima not─â de 10 din via┼úa ta! Mami, tati ┼či Ana (feti┼úa Simonei Gherghe - n.r.) te iubesc ┼či ├«┼úi mul┼úumesc pentru faptul c─â ai venit s─â ne-ntrege┼čti! Asta e fericireaÔÇť.

image
Vlad Ioan s-a n─âscut pe 9 mai 2019

Citește și:

EXCLUSIV Bomb─â ├«n televiziune! Simona Gherghe nu mai vrea s─â se ├«ntoarc─â la ┬źAcces Direct┬╗

Simona Gherghe, despre plecarea de la ┬źAcces Direct┬╗: ┬źEmo╚Ťional, m-a consumat foarte tare┬╗

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
santana 1 jpg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg