Băieţii Ilenei Ciuculete: «Nu credem că mama a murit de hepatită C»


    Mugurel şi Cristian vor să afle adevărul
Mugurel şi Cristian vor să afle adevărul

Fiii Ilenei Ciuculete, solista de muzică populară care s-a stins din viaţă în urmă cu şase luni, au declanşat un nou scandal. Cornel Galeş, tatăl lor vitreg, susţine că ea a suferit de cancer osos, hepatită C şi de ciroză, boli care i-au fost fatale, însă Mugurel şi Cristian au devenit suspicioşi.

Băieţii Ilenei Ciuculete, Mugurel şi Cristian Sfetcu, nu ştiu nici în ziua de azi care este adevăratul diagnostic al mamei lor, căci nu au primit nici un act medical. ”Noi nu am aflat nici acum ce tratament i s-a administrat Ilenei. Nu e corect să nu ştim care-i adevăratul diagnostic şi cum a murit mama noastră. Nu ştim deloc ce s-a întâmplat. Ştim doar din ce spunea Cornel Galeş, soţul ei. Interesant este cum a semnat ea pentru vânzarea casei, în condiţiile în care nu mai era conştientă? Avea momente când mă recunoştea şi momente când nu mai ştia cine sunt”, ne-a spus Mugurel, care i-a declarat război tatălui vitreg.


    † Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă în urmă cu şase luni, la vârsta de 64 de ani
† Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă în urmă cu şase luni, la vârsta de 64 de ani

Ileana Ciuculete a murit pe un pat de spital pe 14 martie, la vârsta de 64 de ani. Cornel Galeş a anunţat că ”Zânuţa” lui ar fi fost diagnosticată cu hepatica C, ciroză galopantă şi cancer osos, însă nimeni altcineva  din familie nu a văzut actele din spital. Tocmai din acest motiv, cei doi fii ai Ilenei Ciuculete se zbat să ştie ce s-a întâmplat exact cu măicuţa lor.

”Am somat spitalul şi am trimis o notificare pentru a ni se pune la dispoziţie fişa medicală, însă ni s-a spus că este confidenţial. Suntem copiii ei, avem dreptul să ştim ce s-a întâmplat cu ea şi de ce boli suferea!”, ne-a mai spus, cu tristeţe în glas, Mugurel Sfetcu.

Cei doi fraţi au moştenit talentul muzical al Ilenei, fiind solicitaţi şi la nunţi: ”Cornel ne-a găsit două concerte, însă nu avem nevoie de bani de bomboane, primeam foarte puţin, aşa că am renunţat la serviciile lui de impresar”. 

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
bunicuta foto1 jpg
pamela anderson jpeg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png