Băieţii lui George Mihăiţă sunt campioni la fotbal, karate şi tenis


  Tudor este antrenor de jujitsu, sport care i-a adus zeci de medalii
Tudor este antrenor de jujitsu, sport care i-a adus zeci de medalii

George Mihăiţă împlineşte anul acesta 70 de ani şi 50 de când a debutat în „Reconstituirea”, film care avea să-i aducă celebritatea. La ceas aniversar, artistul ne-a vorbit despre cei trei băieţi ai lui, care nu i-au moştenit dragostea pentru teatru, ci doar pentru sport. Artistul vrea să lanseze o carte despre viaţa lui.

Este un actor de cinci stele, dar şi director al Teatrului de Comedie din Bucureşti, acolo unde are grijă de bunul mers al lucrurilor. În urmă cu două săptămâni, a avut loc premiera piesei „Fierarii”, în care George Mihăiţă joacă alături de Maia Morgenstern şi de Valentin Teodosiu, dar şi de Horaţiu Mălăele, regizorul spectacolului de succes. Dar el este şi un tătic de nota 10 pentru fiii lui, pe care îi adoră: „Am trei băieţi, Tudor de 41 de ani, şi doi mai mici, Andrei, în vârstă de 15 ani, şi Vlăduţ, care are 14 ani. Tudor a făcut Jurnalism şi e antrenor de jujitsu. E super titrat, nu-i trebuie să facă actorie. Andrei face tenis de performanţă, iar Vlăduţ joacă fotbal la FCSB, la juniori, la categoria de vârstă”


  Petrece toate Sărbătorile alături de cei trei băieți
Petrece toate Sărbătorile alături de cei trei băieți

Nu mulţi ştiu, dar şi Mihăiţă a cochetat cu sportul, în anii tinereţii: “Am fost fotbalist la Flacăra Moreni. Fiecare trebuie să-şi aleagă ce simte, ce vrea el, nu îi poţi impune copilului să fie într-un anumit fel, ci trebuie să fie cum vrea el, nu cum vrei tu, ca părinte. Sigur că, aşa cum vrea el trebuie să corespundă şi cu ceea ce ţi-ai dorit tu, ca părinte, dacă se poate. Vin şi ei la teatru, ca să mă vadă, au fost în sală la premiera pentru «Fierarii» şi le-a plăcut foarte mult. Am grijă de copii, dar şi de nepotul de la Tudor. Bucuria cea mai mare este să merg cu ei la tenis sau la fotbal”. 


  Andrei (stânga) joacă tenis, iar Vlăduț este fotbalist
Andrei (stânga) joacă tenis, iar Vlăduț este fotbalist

Cum în lumea artistică George Mihăiţă va fi sărbătoritul anului, iată că actorul le pregăteşte fanilor câteva surprize de proporţii: „Anul ăsta, pe 23 septembrie, fac 70 de ani, e o bucurie şi încerc să pregătesc un «one man show», în regia domnului Alexandru Dabija. Vreau să scot şi o carte cu poveştile vieţii mele, despre mine şi automat despre teatru, film şi proiectele pe care le am”, ne-a mai dezvăluit actorul. George Mihăiţă a jucat în peste 50 de filme, precum ”Moromeţii” şi ”Brigada Diverse”, dar şi în zeci de piese.

A primit Premiul Gopo pentru întreaga carieră


  A fost premiat marți, la Teatrul Național
A fost premiat marți, la Teatrul Național

George Mihăiţă şi bunul lui prieten, Vladimir Găitan, au fost răsplătiţi, marţea trecută, cu ”Premiul pentru întreaga carieră”, în cadrul celei de-a 12-a ediţii a Galei Premiilor Gopo, desfăşurată la Teatrul Naţional ”I.L. Caragiale”, din Bucureşti. În plus, cei doi actori, împreună cu Ileana Popovici, sărbătoresc şi 50 de ani de la realizarea peliculei ”Reconstituirea”, regizată, în 1968, de Lucian Pintilie, considerată unul dintre cele mai bune filme româneşti ale tuturor timpurilor: ”Cu Vlad am rămas bun prieten, vorbim adesea la telefon, ne întâlnim. Şi cu Ileana ne-am mai văzut, dar mai rar, căci iarna locuieşte în străinătate, iar vara are o căsuţă, undeva, lângă Bucureşti”, a adăugat George.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg