Bambinele, bune de reclame la costum de baie

Ultima actualizare:

  Foto: arhiva personala
Foto: arhiva personala

Celebrele soliste din trupa ”Bambi” se relaxează, după o lungă perioadă de concerte, la plajă. Deşi mai mereu au fost nedespărţite, bifând vacanţe în aceleaşi destinaţii, iată că, de data aceasta, surorile Tănase s-au bronzat în ţări diferite.

Raluca (33 de ani) şi Denisa (31 de ani), care au cunoscut celebritatea în urmă cu 17 ani, cu piesa de dragoste ”Doi ochi căprui”, au reuşit să reziste în show-biz, având şi acum agenda plină de concerte.


  2001 - Celebrele surori, la debut
2001 - Celebrele surori, la debut

Dar ele sunt considerate şi vedetele cu cele mai multe contracte de imagine, făcând reclamă la haine, la cabinete stomatologice, la produse cosmetice sau electrocasnice. O singură postare pe conturile sociale cu numele respectivelor firme le bagă în buzunar sute de euro. Recent, cântăreţele şi-au făcut bagajele şi au plecat în vacanţă. 

Sunt reginele reclamelor, pe Internet

În timp ce Raluca a preferat Grecia, Denisa a ales să-şi încarce bateriile tocmai în Turcia. Ele au realizat totuşi un colaj din pozele lor, în care apar îmbrăcate în costume de baie, fanii bombardându-le cu sute de aprecieri. Unii, mai îndrăzneţi, au reuşit să le atragă atenţia că au cam exagerat cu operaţiile estetice. Ele şi-au tatuat sprâncenele, cu 250 de euro, şi-au pus implant mamar, în 2009, cu 3.000 de euro, şi-au mărit buzele, cu acid hialuronic, care le-a costat 250 de euro, iar în în obraz şi-au făcut injecţii cu bioplasmă.


  2018 - Raluca şi Denisa şi-au pus implant mamar şi şi-au operat nasul
2018 - Raluca şi Denisa şi-au pus implant mamar şi şi-au operat nasul

Au apelat şi la rinoplastie, în 2014: “Am observat că la televizor nasul se vede mai mare decât e el în realitate. Apar în diferite emisiuni de televiziune şi acolo mă văd cei care mă invită la concerte. Nu vreau să creadă că am nasul mai mare decât e el. Mi-am dorit un nas mai mic şi doctorul Călin Doboş mi-a rezolvat problema. Am fost la el după ce Denisa, sora mea, şi-a micşorat buzele în cabinetul dumnealui”, ne povestea Raluca. Dacă pe plan profesional ele au ştiut să scoată bani şi din piatră seacă, iată că pe plan amoros au fost ceva mai ghinioniste. 

Raluca Tănase s-a iubit cu fostul fotbalist Nicolae Mitea şi cu afaceristul Răzvan Ispas, în schimb Denisa are la activ un divorţ de medicul Cornel Brotac, plus o scurtă relaţie cu motociclistul Cătălin Cazacu. Acum, ambele iubesc din nou. Denisa este topită după omul de afaceri Mircea Brânzei, iar Raluca s-a îndrăgostit de prietenul ”cumnatului” ei, alături de care locuieşte deja. 

image
image
image
image
image
image
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer