Bănică umblă cu mâinile în buzunar, Lavinia şi fiul lui cară de zor

Recent, diva a fost surprinsă  cu un bidon de lapte şi trăgând de  două sacoşe negre în Vancouver
Recent, diva a fost surprinsă cu un bidon de lapte şi trăgând de două sacoşe negre în Vancouver

Ştefan Bănică se crede vedetă nu numai pe scenă, ci şi pe stradă şi, ca să nu-şi strice imaginea de “Rege al rock& roll-ului” nici că se atinge de sacoşe. Luni seară, fotoreporterii Click! l-au surprins ieşind dintr-un magazin cu mâinile în buzunar, în timp ce fiul lui, Radu, se lupta cu pungile pline-ochi de mâncare.

Radu a coborât din maşină la o  benzinărie, pentru a cumpăra o  pungă imensă cu cuburi de gheaţă
Radu a coborât din maşină la o benzinărie, pentru a cumpăra o pungă imensă cu cuburi de gheaţă

Ştefan are ajutoare de nădejde, când iese la piaţă. Radu Ştefan, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a noua la un liceu de elită din Capitală, şi actor în timpul liber, şi-a însoţit celebrul tată, luni seară, la cumpărături. Cum Bănică împlinea a doua zi 49 de ani, s-a gândit să-şi umple frigiderul, astfel că a plecat la drum cu o listă lungă în buzunar.

Celebrul solist, care ieri a împlinit 49 de ani, fuge de cumpărături ca dracul de tămâie, lăsându-şi fiul, dar şi iubita, pe Lavinia, să se lupte cu traistele
Celebrul solist, care ieri a împlinit 49 de ani, fuge de cumpărături ca dracul de tămâie, lăsându-şi fiul, dar şi iubita, pe Lavinia, să se lupte cu traistele

A ales produsele alimentare de pe raft, fiind ajutat de Radu, dar şi de Violeta (9 ani), fiica lui cu Andreea Marin, a plătit marfa la casă, după care nici că i–a mai păsat.

Radu, băiat frumos şi înalt ca bradul, şi-a încordat muşchii şi, încărcat ca o albină, cu câte o traistă grea în fiecare mână, s-a grăbit să ajungă în parcare, la maşină, faza fiind surprinsă şi de fotoreporterii Click! Iar după câteva minute, solistul a frânat într-o benzinărie, de unde a coborât tot chipeşul lui băiat, pentru a cumpăra o pungă cu gheaţă, pentru băuturi.

simeon stalpnicul png

Însă, nu ne mai surprinde nimic, căci Ştefan nu-şi ajută la cumpărături nici iubita, pe solista Lavinia Pârva (31 de ani), pentru care a divorţat de Andreea Marin, şi ea fiind adesea surprinsă, chiar şi în zilele geroase, în timp ce se lupta cu pungile pline-ochi cu de-ale gurii.

Prin urmare, cântăreaţa s-a şi căpătuit cu porecla “Bubulina gospodina”, după titlul celebrei piese din repertoriul lui Ştefan, ale cărei versuri o descriu perfect pe brunetă: “Bubulina gospodina îţi găteşte până când cade lumina/ N-are pace, până nu-ţi place ce-ţi face”.

Ştefan este însă mai degrabă dedicat carierei, decât gospodăriei, muncind enorm în această perioadă pentru emisiunea “X-Factor” (Antena 1), unde este jurat, dar şi pentru seria concertelor de Crăciun, spectacole pe care le va susţine la Sala Palatului, pe 9 şi 10 decembrie, de la orele 19.30.

Biletele au fost scoase la vânzare încă din luna august, la preţuri cuprinse între 75 şi 250 de lei (categoria VIP).

Charlize Theron se luptă cu bidoanele de lapte


    Recent, diva a fost surprinsă  cu un bidon de lapte şi trăgând de  două sacoşe negre în Vancouver
Recent, diva a fost surprinsă cu un bidon de lapte şi trăgând de două sacoşe negre în Vancouver

Eroina din  “Pact cu diavolul “, Charlize Theron (41 de ani), pare să-şi fi revenit la formele de altădată după ce, în septembrie, avea guşă şi coapse voluminoase pentru rolul din noul său film “Tully”. Diva îşi menţine silueta alergând după cumpărături şi îngrijindu-se ca o mamă exemplară de cei doi copii pe care i-a adoptat, Jackson, de 4 ani, şi August, de 1 an. Recent, ea a fost zărită cu un bidon de lapte şi tragând de două sacoşe negre, după ce a făcut târguieli în Vancouver, Canada, unde se află la filmări. Diva, care are în conturi 110 milioane de dolari, nu se dă în lături să facă singură toate treburile la bucătărie pentru copii. Ea a avut o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, între 2001 şi 2010. Charlize Theron a mai avut o relaţie cu Sean Penn, cu care  a fost la un pas de a ajunge în faţa altarului.

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg