Bărbaţi celebri care au fost prinşi cu amante. Cine este pe primul loc în topul infidelilor

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea şi Zsolt Csergo au fost prinşi cu amante
Cristi Borcea şi Zsolt Csergo au fost prinşi cu amante

Showbiz-ul românesc este plin de bărbaţi celebri care au fost prinşi cu amante. Unii dintre ei au ajuns să trăiască în triunghiuri conjugale complicate din care cu greu au ieşit, aceştia înşelându-şi nu doar soţia cu amanta, ci şi pe amândouă cu o a treia femeie. Click! a întocmit un top cu bărbaţi celebri care au fost prinşi cu amante.

Par cei mai cuminţi masculi din lume, iar iubitele sau soţiile lor au crezut că sunt cei mai fideli bărbaţi. Cu toate acestea, ei s-au lăsat seduşi şi au căzut în ispită. Iată care care sunt bărbaţi celebri care au fost prinşi cu amante.

Cristi Borcea este închis din martie 2014 în Penitenciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă de 6 ani şi patru luni în „Dosarul transferurilor”.
Cristi Borcea este închis din martie 2014 în Penitenciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă de 6 ani şi patru luni în „Dosarul transferurilor”.

Cristi Borcea a fost mereu un mare iubitor de femei pe care le-a învârtit pe degete cum şi-a dorit. Dinamovistul era căsătorit cu Mihaela Borcea când în viaţă lui a apărut Alina Vidican. Finanțatorul echipei Dinamo a decis să pună capăt unui mariaj de peste 20 de ani, pentru a se însura cu fostul model Alina Vidican (26 ani), cu care avea o relație extraconjucală de mai mulți ani. Deși între cei doi este o diferență de 14 ani, Borcea a fost, se pare, cucerit iremediabil și a decis să-i spună „adio” celei care i-a fost alături mai bine de două decenii și care i-a dăruit 3 copii: Patrick (14 ani), băiatul cel mare, şi gemenii, o fată, Antonia Melissa, şi un băiat, Mihai Angelo (ambii de 8 ani). Borcea nu s-a împărţit doar între soţie şi amanta oficială, ci în viaţa lui a existat o a treia femeie, care i-a dăruit şi o fetiţă.

Bărbaţi celebri care au fost prinşi cu amante: Victor Piţurcă

Victor Piţurcă şi-a înşelat soţia cu amanta şi pe amândouă le-a "tradus" cu o a treia femeie. Selecţionerul naţionalei s-a iubit cu Vica Blochina fără să renunţe la căsnicia de 30 de ani pe care o avea cu Maria, dar nu s-a mulţumit doar cu cele două. Vica Blochina, cea care i-a fost amantă 16 ani şi împreună cu care are un băiat, a dezvăluit în presă faptul că tatăl fiului său a mai avut o relaţie în tot acel timp.

Bărbaţi celebri care au fost prinşi cu amante: Zsolt Csergo

Cristi Minculescu
Cristi Minculescu

Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu, părea familistul convins, până acum 2 ani, când acesta a fost surprins de pe un iacht cu tânăra antrenoare de fitness, Kinga Sebastian. În momentul în care a aflat că este înşelată de soţul model, cu care are patru copii, Nicoleta Luciu a simţit că lumea ei s-a prăbuşit. Cu toate acestea, vedeta a trecut peste infidelitatea soţului sau, iar de anul trecut s-a mutat la Miercurea-Ciuc, pentru a sta cât mai mult timp cu Zsolt şi cu copiii. De asemenea, Nicoleta a preferat să fie discretă în acest caz şi să îşi vadă în continuare de familia sa.

Bărbaţi celebri care au fost prinşi cu amante: Adrian Enache

Petre Roman
Petre Roman

Adrian Enache a trăit cele mai controversate poveşti de dragoste din showbiz. Cântăreţul şi-a înşelat nevasta timp de 14 ani cu Iuliana Marciuc. Idila cântăreţului cu prezentatoarea TVR nu era secretă, ci asumată, iar Iuliana era recunoscută că fiind "amanta oficială" a lui Enache. Există voci care susţin însă că Adrian Enache nu a înşelat-o pe soţia sa doar cu vedeta TV, ci că acesta a mai avut şi alte amante în perioada în care se împărţea între Corina, soţia sa, şi Iuliana. În cele din urmă, Enache s-a logodit cu Iuliana Marciuc.

Bărbaţi celebri care au fost prinşi cu amante: Cristi Minculescu

Adrian Enache
Adrian Enache

Cristi Minculescu a fost surprins, la ceas de seară, în compania unei alte femei. Click! a aflat dedesubturile unei poveşti care va zgudui lumea muzicală autohtonă.

Vineri (12 iunie) Cristi Minculescu (56 de ani) a avut concert în Berăria H, acesta fiind primul spectacol în Capitală de când solistul s-a întors la Iris, în aprilie 2015. Toate bune şi frumoase, numai că bomba a explodat abia după show, atunci când cortina s-a tras, iar artiştii devin oameni simpli, cu defecte şi secrete. Târziu, în noapte, la ora 01.39, în parcarea berăriei îşi face apariţia o doamnă zveltă, cu părul creţ, care merge grăbită spre autoturismul personal, marca Chevrolet. Este vorba despre Raluca Mihail, manager în cadrul Fundaţiei Culturale Phoenix, care s-a ocupat ani buni de promovarea şi impresarierea trupei Iris.

Bărbaţi celebri care au fost prinşi cu amante: Petre Roman

Leo Iorga
Leo Iorga

Nici fostul premier nu a mai gândit când inima i-a fost pusă pe jar de cântăreața Silvia Chifiriuc. Petre Roman (67 de ani) a divorțat de Mioara Roman, femeia cu care a împărțit așternutul 32 de ani și care i-a dăruit o fată, pentru a se însura cu mult mai tânăra sa amantă, Silvia Chifiriuc (38 ani). La mai bine de 7 ani de la divorț, fostul prim-ministru se declară un bărbat fericit și nu regretă alegerea făcută, mai ales că, pe parcursul celei de-a doua căsnicii, a devenit tată de băiat.

Bărbaţi celebri care au fost prinşi cu amante: Leo Iorga

Cătălin Crişan
Cătălin Crişan

Leo Iorga (50 de ani) se iubeşte cu Florenţa Marin (41 ani), impresara trupei Pact, în care cântă acum artistul. Relaţia lor durează de mai bine de 2 ani. Cu toate că Leo nu a divorţat de soţia lui, Paula, acesta se afişează liniştit în public cu amanta. Anul trecut, în luna mai, cântăreţul a suferit o operaţie pe creier pentru extirparea unei tumori. Atunci, lui Leo i-au fost alături atât soţia, cât şi amanta Florenţa Marin.

Bărbaţi celebri care au fost prinşi cu amante: Cătălin Crişan

Zsolt Csergo
Zsolt Csergo

Şi Cătălin Crişan este un mare iubitor de femei, de aceea probabil a fost cuplat cu trei deodată. Publicaţiile mondene au dezvăluit faptul că artistul a înşelat-o şi pe Lucia, prima sa soţie şi pe Alina, cea de-a două soţie, în acelaşi timp, cu aceeaşi femeie.

Cătălin Crişan a părăsit-o pe Lucia pentru Alina, însă înainte de a divorţa de prima sa soţie, cântăreţul începuse încă o relaţie, cu Laura, o amică de-a lui. Cea care a dezvăluit în presă că artistul a mai avut o amantă a fost chiar prima soţie a acestuia, Lucia Bubulac. Cătălin Crişan a divorţat anul trecut şi de cea de-a doua soţie, Alina Cupşa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net