Bărbați celebri cu iubite mult mai tinere

Ultima actualizare:
Oana și Viorel Lis au locuit câțiva ani în casa din zona Tunari
Oana și Viorel Lis au locuit câțiva ani în casa din zona Tunari

Nunta Ancăi Serea cu Adi Sînă din 8 noiembrie a fost scena unei premiere așteptate de multă vreme. ”Matinalul” Răzvan Simion (35 de ani) și-a scos în lume mai tânăra iubită, pe Lidia Buble (22 de ani). A fost prima apariție oficială a celor doi de când formează un cuplu. Răzvan și-a trecut astfel numele pe lista destul de lungă alcătuită din bărbați celebri cu iubite mult mai tinere.

Răzvan Simion și Lidia Buble sunt ultimii veniți în clubul numeros al vedetelor care nu și-au bătut prea mult capul cu diferența de vârstă. Sau, cine știe?, poate tocmai aceasta a fost hotărâtoare. O vorbă din popor spune că bărbații se maturizează mai greu, așa că un cuplu în care el e cu cel puțin 10 ani mai în vârstă decât ea nu pare foarte împotriva firii.

E drept că ”istoria” ne învață că diferența de vârstă poate fi un obstacol serios în calea fericirii pe termen lung a cuplului. Irinel Columbeanu și Ion Dichiseanu sunt doar două din exemplele nefericite, cu divorțuri răsunătoare de soții frumoase și mult mai tinere. Iată ce bărbați celebri cu iubite mult mai tinere fac acum deliciul scenei mondene autohtone.

Bărbați celebri cu iubite mult mai tinere. Gabriel Cotabiță, susținut de iubită pe patul de spital

Keo și Misty par că se iubesc ca în prima zi
Keo și Misty par că se iubesc ca în prima zi

Gabriel Cotabiță (59 de ani) este recunoscut pentru lejeritatea cu care schimbă iubitele. După o căsnicie de 19 ani cu Ioana Nagy, care i-a dăruit artistului trei fete, puțini se așteptau să-l mai vadă pe Cotabiță implicat într-o relație stabilă. De doi ani însă, în viața solistului se află o șatenă superbă, mai tânără cu 30 de ani, care i-a fost alături în lunile dificile în care a fost internat în spital.

De altfel, fiicele lui Cotabiță i-au mulțumit public tinerei. „Iubita lui a fost alături de noi și a fost și ea implicată în toate deciziile. Are un caracter atât de frumos, îi mulțumesc pentru devotamentul ei, pentru calmul ei, pentru felul în care a ales să facă lucrurile în modul ei, dar din perspectiva nevoilor iubitului ei. Caracterul frumos pe care îl are această ființă mi-a fost rar să-l întâlnesc până acum”, a mărturisit Eliza Cotabiță într-un interviu în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Bărbați celebri cu iubite mult mai tinere. Keo, discret cu vârsta lui

Artistul a venit la braţul iubitei sale mai tinere
Artistul a venit la braţul iubitei sale mai tinere

Oficial, Keo (37 de ani) şi Misty (24 de ani) sunt împreună de un an şi 7 luni şi se pare că se înţeleg de minune. Cei doi artişti merg împreună la concerte și sunt tot timpul în studioul de înregistrări. După despărțirea lui Keo de Andreea Bălan, au circulat mai multe zvonuri privind vârsta reală a acestuia. Apropiații Andreei susțineau că artistul ar avea 44 de ani. Click! a dezvăluit însă că Keo este născut în 1978, conform permisului de conducere al acestuia. Chiar și așa, diferența de vârstă dintre el și iubita sa este de 13 ani, ceea ce îl face unul din bărbații celebri cu iubite mult mai tinere.

Bărbați celebri cu iubite mult mai tinere. Viorel și Oana Lis, căsătorie cu năbădăi


    Bărbați celebri cu iubite mult mai tinere. Viorel Lis (71 de ani) și Oana (37 de ani)foto: arhivă Click!
Bărbați celebri cu iubite mult mai tinere. Viorel Lis (71 de ani) și Oana (37 de ani)foto: arhivă Click!

Fostul primar al Capitalei în perioada 1997-2000, Viorel Lis (71 de ani), este de câțiva ani clientul fidel al emisiunilor tabloide, împreună cu mult mai tânăra sa soție. Lis s-a căsătorit cu Oana (37 de ani) în 2009 după o relație de 12 ani. Periodic, cei doi anunță că vor să divorțeze, se acuză reciproc de infidelitate sau se tratează de tot soiul de boli în fața camerelor de filmat.

Bărbați celebri cu iubite mult mai tinere. Răzvan Simion, ultimul intrat în club

Lidia Buble şi Răzvan  Simion au venit de mână  la nunta lui Adi Sînă
Lidia Buble şi Răzvan Simion au venit de mână la nunta lui Adi Sînă

Divorțul lui Răzvan Simion (35 de ani), matinalul de la Antena !, a fost, cu siguranță, surpriza anului în showbiz-ul românesc. Confirmarea divorțului a venit după ce relația lui Răzvan cu cântăreața Lidia Buble (22 de ani) a fost dezvăluită în presă. Antenistul punea astfel capăt unei căsnicii de 11 ani, în timpul căreia a devenit de două ori tată.

Tată Lidiei, preot, s-a arătat foarte indignat de relația fiicei sale. “Cred că e virgină, şi ea ştie că are o înţelegere cu mine să îmi prezinte băiatul cu care se va căsători, să văd de unde se trage, dacă e cinstit, serios”, a declarat tatăl Viorel Buble, exclusiv pentru Click!, în luna iulie a acestui an, la scurt timp după ce fotoreproterii Click! l-au surprins pe Răzvan ieșind din blocul în care locuia artista. Între timp, atenistul s-a mutat cu mult mai tânăra sa iubită, iar duminică, 8 noiembrie, cei doi au venit împreună la nunta Ancăi Serea cu Adi Sînă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net