Bat clopotele de nuntă? Dani Oțil s-a logodit cu superba Gabriela Prisăcariu

image
Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu, au petrecut o vacanță de vis în MexicFoto: Facebook

După un an de relație, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au logodit. Celebrul matinal de la Antena 1 i-a pus inelul de logodnă pe deget în vacanța petrecută în Mexic. «Miss Funduleț» s-a lăudat cu prețioasa bijuterie pe rețelele de socializare, iar fanii i-au salutat. Surse spun că anul acesta ar urma nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au bucurat de o binemeritată vacanță în Miami și în Mexic, însă în ultima destinație s-au întâmplat lucruri mărețe. Iată că, după un an de relație, Dani Oțil, prezenatatorul emisiunii matinale „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, și-a făcut curaj și a cerut-o de nevastă pe iubita sexoasa, fotomodelul Gabriela Prisăcariu.

image
Dani Oțil a cerut-o de soție pe Gabriela Prisăcariu cu un inel de aur cu diamante

Gabriela Prisăcariu a primit de la Dani Oțil un inel din aur cu diamant

Astfel, furați de peisajul exotic și de vremea bună, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut marele pas, iar pe degetul frumoasei blondine a apărut un superb inel din aur cu diamant. «Miss Funduleț» nu a putut să se bucure în tăcere de acest moment unic, așa că a postat o poză cu bijuteria, iar felcitările nu au contenit. Dani Oțil împlinește peste câteva luni 40 de ani, așa că ar fi momentul să își schimbe statutul. În plus, într-un interviu recent, a spus clar că își dorește o familie alături de iubita de 26 de ani și postul de tătic.

image
Gabriela Prisăcariu a acceptat să fie soția lui Dani Oțil și au deja planuri de nuntă

Vestea a bucurat-o cel mai mult pe mama lui Dani Oțil. Doamna Dorina așteaptă de mult timp ca fiul ei să îi dea o veste de acest gen, mai ales că este fiul preferat. Spre exemplu, anul trecut, pe 8 Martie, mama lui Dani Oțil a spus: „Poate Dani îmi face un cadou de 8 Martie viitor și se însoară”. Iată că dorința doamnei Dorina e pe cale să se materializeze, iar anul acesta, după cum susțin surse din jurul lor, realizatorul matinalului de la Antena 1 s-ar putea însura. „Dani a vorbit cu Gabriela și despre căsătorie și e posibil chiar anul acesta să facă nunta”, ne-au spus surse din prejma celor doi.

Citește și:

Dani Oţil, Revelion exotic în Mexic cu iubita «Miss Funduleţ»

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, în continuare în relaţii bune: ”Încă ne mai ajutăm!”

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Cesonia postelnicu   foto TNB   main jpg
 Tanc T-80 al Miliției Republicii Populare Lugansk FOTO Profimedia
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png