Bătaie pe platourile Antena Stars. Simona Hapciuc a atacat-o pe Nasrin Ameri. Prezentatoare a ajuns la spital

Ultima actualizare:

    Conflictul dintre Nasrin Ameri şi Simona Hapciuc ar fi unul vechi, dar el a escaladat vineri în platourile de filmarefoto: colaj Click!
Conflictul dintre Nasrin Ameri şi Simona Hapciuc ar fi unul vechi, dar el a escaladat vineri în platourile de filmarefoto: colaj Click!

A fost meci de box, vineri dimineață, pe platourile de filmare de la Antena Stars. Protagonistele scandalului au fost Simona Hapciuc, fosta Faimoasă de la „Survivor” și Nasrin Ameri, prezentatorea emisiunii „Star Matinal”. Cele două se au ca șoarecele și pisica, iar vineri conflictul ar fi escladat într-o baie de pe platourile de filmare de la Antena Stars

Mare scandal, vineri dimineață, la Antena Stars! Două vedete ale postului s-au luat la bătaie într-una dintre băile din incinta platourilor de filmare de la emisiunea „Star Matinal”. Fosta Faimoasă de la „Survivor” Simona Hapciuc ar fi atacat-o fără un motiv evident pe Nasrin Ameri, colega ei de la „Star Matinal”, imediat după emisiune, au dezvăluit surse de pe platourile Antena Stars, pentru fanatik.ro. Incidentul i-ar fi lăsat cu gura căscată pe toți cei prezenți în acel moment pe platourile de filmare ale emisiunii Star Matinal.

Cele două vedete nu se „înghit” de mai multă vreme, iar conflictul a escladat vineri. Simona a dat nas în nas la baie cu colega sa Nasrin și ar fi atacat-o din senin cu mișcări desprinse parcă din junglă. Ambulanța a venit imediat la fața locului, să-i acorde îngrijiri lui Nasrin, care a fost transportată la spital.

Simona Hapciuc: ”Nici nu am smotocit-o! Eu sunt oaia neagră!”

În urma acestui episod de agresiune asupra colegei sale, Simona Hapciuc ar fi fost concediată de la „Star Matinal”. „Nu mă interesează. Nu-i adevărat, nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML. Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic. Când a ieșit din baie, ea nu avea absolut nimic. Îmi asum că sunt oaia neagră și mă doare în cot de ce zice toată lumea”, a declarat Simona Hapciuc, pentru fanatik.ro, negând corecția aplicată colegei sale.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net