B─âtaie pe Vl─âdu╚Ťa Lup─âu la nun╚Ťi ╚Öi botezuri: "Trebuie s─â pui m├óna pe telefon cu un an jum─âtate ├«nainte"

5 decembrie 2020
image
A╚Öa apare pe scen─â Vl─âdu╚Ťa Lup─âufoto: arhiv─â personal─â

Este supranumit─â Regina Youtube-ului sau cea mai sexy solist─â de muzic─â de petrecere. Vl─âdu╚Ťa Lup─âu a povestit, ├«ntr-un interviu exclusiv pentru revista Taifasuri, c├óteva lucruri mai pu╚Ťin ╚Ötiute despre ea. ├Än perioada de dinainte de pandemie, c├ónd restric╚Ťiile nu ├«i afectaser─â ├«nc─â pe arti╚Öti, Vl─âdu╚Ťa abia f─âcea fa╚Ť─â c├ónt─ârilor. A r─âmas ╚Öi acum una dintre cele mai c─âutate artiste pentru evenimente.

Vl─âdu╚Ťa Lup─âu (29 de ani), revela╚Ťia noului val al muzicii folclorice, este ╚Öi talentat─â, ╚Öi frumoas─â. ├Äntr-un interviu exclusiv pentru cel mai nou num─âr al revistei Taifasuri, solista originar─â din Maramure╚Ö poveste╚Öte cum e via╚Ťa ei pe culmile succesului.

Despre începuturile în muzică

"├Änceputul meu, a fost unul simplu. Copil fiind, p─ârin╚Ťii m-au ├«nscris la tot felul de activit─â╚Ťi. A╚Öa am ajuns ╚Öi la cercul de folclor de la Clubul copiilor din ╚śimleul Silvaniei, ora╚Öul meu natal. Am debutat ├«n cadrul unui spectacol ╚Öi fiind primul, a fost plin de emo╚Ťii ╚Öi de ru╚Öine. De ce? Am fugit de pe scen─â pl├óng├ónd. Promi╚Ť─âtor ├«nceput, nu? Dar nu m-am l─âsat ╚Öi am tot muncit pentru c─â ├«mi doream s─â ajung un artist. Am ├«n╚Ťeles c─â muzica va face parte totdeauna din via╚Ťa mea c├ónd am ├«nceput s─â primesc ╚Öi aprecieri din partea oamenilor, dar ╚Öi a speciali╚Ötilor din concursurile unde participam".

image
Vl─âdu╚Ťa Lup─âu

Despre succesul pe care îl are

"Am foarte multe solicit─âri, tocmai de aceea nu c├ónt la un eveniment de la ├«nceput p├ón─â la sf├ór╚Öit. Eu merg pe programe ╚Öi stau cel mult dou─â ore. Punctez astfel trei, patru evenimente pe zi. Chiar ╚Öi a╚Öa, dac─â dore╚Öti s─â te ├«nvesele╚Öti al─âturi de mine, trebuie s─â pui m├óna pe telefon ├«n cel mai fericit caz cu un an jum─âtate ├«nainte! Dac─â vorbim bine├«n╚Ťeles, de zilele din weekend".

Despre S─ârb─âtorile de iarn─â

"Pentru mine, sărbătoarea Crăciunului este sfântă! Atunci este timpul petrecut cu cei dragi, niciodată nu cânt. Publicul își are locul său în inima mea tot anul, dar sărbătorile sunt numai pentru familie".

Pu╚Ťini ╚Ötiu c─â Vl─âdu╚Ťa este medic veterinar ╚Öi a ╚Öi povestit despre acest lucru. "Am ales Facultatea de Medicin─â Veterinar─â pentru c─â e o tradi╚Ťie ├«n familie. Mama e medic veterinar, iar tata, inginer zootehnist. Dar ╚Öi pentru dragostea pe care o am fa╚Ť─â de animale. Azi m─â m├óndresc cu faptul c─â sunt medic veterinar. ├Än ultimii ani de facultate, eram pe drum ╚Öi la ╚Öcoal─â. A╚Ö min╚Ťi s─â spun c─â nu am mai lipsit uneori de la cursuri, dar ├«ntotdeauna am recuperat. ├Än acest moment, urmez ╚Öi studiile doctorale. Animalelor le place muzica ╚Öi eu sper mult c─â ╚Öi cea popular─â. Niciodat─â nu voi renun╚Ťa la muzic─â, a╚Öa c─â nu m─â voi dedica niciodat─â exclusiv medicinii veterinare. ├Än schimb, m-am g├óndit s─â ├«mi deschid o clinic─â sau un cabinet de specialitate", a mai povestit ea entru Taifasuri.

Citește și:

Vl─âdu╚Ťa Lup─âu, ├«n costum de baie minuscul! Ce corp sexy ascunde sub portul popular!

Vl─âdu╚Ťa Lup─âu s-a m─âritat cu un fotbalist. Ce mireas─â sexy a fost frumu╚Öica muzicii populare! 

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg