Beatrice Rancea se întoarce la conducerea Operei Naţionale Române Iaşi. ”Cauzele care au dus la suspendare nu mai există”

Ultima actualizare:

    Beatrice Rancea este managerul Operei Naționale IașiFOTO: Kanal D
Beatrice Rancea este managerul Operei Naționale IașiFOTO: Kanal D

Beatrice Rancea, managerul Operei Naţionale Române Iaşi revine în funcţie după ce instanța a admis contestaţia acesteia făcută fata de măsura controlului judiciar. Conform secretarului de stat Istvan Demeter, ”cauzele care au dus la suspendare nu mai există”.

"Instanta a decis suspendarea temporara cauzată de interdicţie. Cauzele care au condus la suspendare nu mai există. Astfel, se reia contractul dintre Beatrice Rancea şi ONRI", a declarat Istvan Demeter, ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii, conform Ziarul de Iași.

Beatrice Rancea este cercetată într-un dosar care are la baza fapte de corupţie cu privire la modul de gestionare a fondurilor ONRI, prejudiciu în dosar fiind de aproximativ 5 milioane de lei.

Beatrice Rancea a fost demisă din funcția de manager al Operei Naționale din Iași, în luna martie . Ministrul Culturii a făcut anunțul, precizând că măsura a fost luată ca urmare a impunerii controlului judiciar, ca urmare a faptelor anchetate, incompatibile cu exercitarea funcției.

Citește și:17 maidanezi fac legea în vila de lux a lui Beatrice Rancea

Beatrice Rancea nu se urca pe scenă dacă nu făcea asta: „Trebuie să fiu în acord cu partenerul meu!”

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net