“Bebelușa” Oana, complicaţii după operaţia de hernie: “A apărut o infecţie”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Prin clipe de groază a trecut simpatica Oana Ioniţă (35 de ani), din cauza unei hernii ombilicale, care nu s-a putut repara decât pe masa de operaţie.

Fosta coregrafă şi dansatoare de la “Cronica Cârcotaşilor” (Prima TV) s-a operat acum trei săptămâni, însă coşmarul nu s-a încheiat atunci. “Acum sunt în recuperări. Mă mișc mai greu! După intervenţie, am avut unele complicații, din cauză că m-am apucat eu să fac curățenie prin casă. A apărut și o infecție  în urma operației, iar medicii ziceau că trebuie să mă deschidă din nou. Însă, am scăpat! Cel mai greu lucru este faptul că nu pot să îl iau în braţe pe băiețul, care are trei ani și jumătate. Mai ales că, de când s-a născut, lui îi place să stea doar în brațe, a devenit o obișnuință. Așa că în perioada asta noi ne îmbrățișăm doar în pat, pentru că nu pot mai mult”, ne-a spus Oana Ioniță. Vedeta, care deţine o şcoală de dans în Capitală, stă ca pe ace şi abia aşteaptă să se refacă.


    Pe Oana am întâlnit-o recent la târgul de nunţi de la Romexpofoto: Sever Gheorghe
Pe Oana am întâlnit-o recent la târgul de nunţi de la Romexpofoto: Sever Gheorghe

“Am zis inițial să stau două-trei luni să mă recuperez și după aceea revin în activitate, dar nu pot, pentru că sunt o fire foarte activă”, ne-a mai spus blondina. Hernia ombilicală apare atunci când o parte a intestinului pătrunde prin deschiderea ombilicală din muşchii abdominali.

image
image
image
image
image
image
smiley instagram jpg
Alexandru Arsinel
andreea raicu jpg
Florin Dumitrescu 3 arhiva personala jpeg
Stephan Pelgerfoto1 jpg
banner mihai onila png