Bebeluşa Oana, exigentă cu fetiţa ei! Nu o lasă nici pe canapea să "respire"

Ultima actualizare:

    Oana Ioniţă este foarte mândră că fetiţa îi calcă pe urmefoto: arhiva personală
Oana Ioniţă este foarte mândră că fetiţa îi calcă pe urmefoto: arhiva personală

Oana Ioniţă are dansul în sînge şi de aceea şi-a deschis săli de dans unde pregăteşte copii. Fiica ei Isabel care va împlini în curând cinci ani îi calcă pe urme "bebeluşei" şi face balet. Blonda se ocupă de micuţă şi are grijă în permanenţă ca fetiţa ei să aibă o alură elegantă, aşa cum îi stă bine unei balerine.

Isabel a dansat alături de fetiţele din trupa de balet şi şi-a emoţionat mama care o privea de pe canapea. Oana Ioniţă a fost invitată sâmbătă dimineaţă în platoul Star matinal de la Antena Stars şi a povestit că îşi doreşte ca fetiţa să-i calce pe urmă. "Vrea să se facă balerină, dar mai are pe listă şi alte ocupaţii, gen IT-istă", a spus amuzată Oana Ioniţă. În timp ce povestea despre Isabel, fetiţă stătea cuminte lângă mama sa, care la un moment dat i-a atras atenţia ca aceasta să-şi corecteze poziţia.

"Vârfuleţele întinse", i-a spus Oana fetiţei  care s-a conformat imediat, semn că mama ei ştie cum să facă pentru a fi ascultată de fiecare dată. Chiar ea a recunoscut  că este profesoară exigentă, dar nici soţul ei Florin Budnaru, tenor la Opera Română, care predă lecţii de canto, nu este departe.  

Oana Ioniţă şi Florin Budnaru s-au căsătorit în urmă cu doi ani, iar "bebeluşa" a născut în primăvara trecută primul copil al cuplului, pe Mihai Maxim. Săptămâna trecută a organizat o petrecere cu naşii şi prieteni apropiaţi pentru a-i tăia moţul bebeluşului. Blonda are fetiţa dintr-o relaţie anterioară.  

image
image
image
image
image
image
nadia jpg
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg