"Bebeluşa" Oana nu mai este blondă! Cum arată acum

Ultima actualizare:
Oana Ioniţă şi-a dus fetiţa la coafor
Oana Ioniţă şi-a dus fetiţa la coafor

Oana Ioniţă a făcut o schimbare de look pe care a îndrăznit-o după mai bine de 15 ani în care părul ei a fost blond. "Bebeluşa" s-a lăsat pe mâna stiliştilor şi şi-a închis cu câteva tonuri nuanţa părului, însă nu regretă alegerea făcută.

Dupa mai bine de 15 ani, Oana Ioniţă a decis că a vebit momentul să-şi schimbe culoarea părului. Nu a făcut o modificare redicală, ci a ales o nuanță de blond închis cu ușoare reflexe de cafea cu lapte, în ton cu tenul şi culoarea ochilor.

Oana şi-a închis nuanţa părului
Oana şi-a închis nuanţa părului

Ea a plecat acasă cu o coafură clasică şi lejeră care îi pună in evidentă trăsăturile. vedeta nu a fost singura care s-a răsfăţat la salon. "Şi dacă tot am ajuns în familie, ca în ultimul timp ne este greu să ne despărţim, am hotărât să facem toţi câte o schimbare...mai puţin Maximus care momentan mă lasă doar pe mine să îl tund «sovaje»", a scris bebeluşa pe pagina ei de Facebook. 


    Oana şi-a închis nuanţa păruluifoto: arhiva personală
Oana şi-a închis nuanţa păruluifoto: arhiva personală

Oana Ioniţă este căsătorită cu Florin Budnaru, tenorul Teatrului de Opereta" Ion Dacian " şi are doi copii, Isabel, dintr-o relaţie anterioară, si Maxim.

image
image
image
image
image
image
Alexandru Arsinel
andreea raicu jpg
Florin Dumitrescu 3 arhiva personala jpeg
Stephan Pelgerfoto1 jpg
banner mihai onila png
banner mihai mitoseru png