Bebeluşa Oana s-a operat! Intervenţia nu mai suporta amânare

Ultima actualizare:

    Oana va mai rămâne internată câteva zile după operaţiefoto: arhiva personală
Oana va mai rămâne internată câteva zile după operaţiefoto: arhiva personală

Pasionată de dansuri, Oana Ioniţă a tras mult de ea ca să nu ajungă la operaţie, dar până la urmă a fost nevoită să intre pe mâna medicilor. Bebeluşa, aşa cum o cunoaşte toată lumea de pe vremea când anima atmosfera în platoul "Cronicii Cârcotaşilor", suferea de hernie ombilicală, iar în urma sarcinilor avea şi o problemă a muşchilor abdominali, denumită medical diastază.

Oana Ioniţă şi-a rezolvat problemele de sănătate pe care le avea de mai mult timp şi se pregăteşte să revină în sala de dansuri unde pregăteşte copii la şcoala ei. Blonda a anunţat că a fost nevoită să intre în concediu medical pentru a scăpa de disconfort, dar că se întoarce curând. 


    Blonda continuă să zâmbească deşi abia a ieşit din sala de operaţiefoto: arhiva personală
Blonda continuă să zâmbească deşi abia a ieşit din sala de operaţiefoto: arhiva personală

"Am ieşit din operaţie, sunt fericită că am reuşit să o fac printre multele ore de la sală. Am avut parte de o îngrijire deosebită din partea personalului medical de la Spitalul Cantacuzino. Multumesc frumos, doctorilor care fac minuni şi sunt atat de dedicaţi în meseria lor şi personalului medical! De săptămâna viitoare mă întorc la sală cu forţe proaspete şi fără hernie ombilicală şi fără diastazisul de drepţi abdominali ( n.r. separaţia muşchilor abdominali, problemă întâlnită printre mămici) de care voiam să scap de mult timp. Acum am parte de o mică vacanţă, nu la Miami ci la spital, dar trei zile de odihnă bine-meritată nu contează unde sunt daca ai familia lângă tine şi un pat pufos!", şi-a liniştit Oana apropiaţii.

Bebeluşa are doi copii, o fetiţă de şapte ani dintr-o relaţie anterioară şi un băieţel de trei ani cu tenorul Florin Budnaru cu care este căsătorită de patru ani.  

image
image
image
image
image
image
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
Victor Rebengiuc Cainele japonez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net