Becali, aşteptat la palat cu jalba-n proţap!

Ultima actualizare:
Oamenii l-au  întâmpinat la  sosirea cu maşina
Oamenii l-au întâmpinat la sosirea cu maşina

“La mine la palat când va veni cineva va fi doar muzică religioasă, acolo vor fi doar oameni duhovniceşti. Nici un leu nu o să dau în faţa casei mele sau pe la palat, să nu mă aştepte nimeni că nu dau nici doi bănuţi”!

Iată ce spunea Gigi Becali în urmă cu câteva luni, când a fost eliberat de la Poarta Albă, după aproape doi ani de puşcărie. Finanţatorul Stelei a declarat atunci sus şi tare că vrea să-şi schimbe viaţa, să se gândească numai la cele sfinte şi să evite apariţiile în public. ”Fanii” lui, însă, sunt în continuare foarte insistenţi şi îi solicită cât de des pot ajutorul. În urmă cu câteva zile, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Gigi într-o „baie de mulţime” ca-n vremurile bune. De cum şi-a făcut apariţia la palatul pe care-l are în Capitală, trei pensionare au venit la geamul luxosului său Mercedes, sperând probabil că vor primi un mic ajutor. Cu feţe triste, cu câteva hârtii în mână şi ceva acte medicale, femeile au încercat să-i spună lui Becali ce necazuri au şi cât de rău o duc cu banii.

Patronul Stelei însă nu şi-a încălcat promisiunea de a nu mai da de pomană pe stradă. Le-a ascultat oamenilor păsurile preţ de câteva minute, ba chiar a aruncat un ochi pe dosarele lor, dar i-a „redirecţionat” către Ionuţ Luţu, omul lui de încredere. Fostul fotbalist, devenit om bun la toate la „curtea” lui Becali, s-a conformat pe loc şi le-a „preluat” pe bătrânele care n-au fost prea fericite că n-au găsit la „domnul Gigi” înţelegere.


    Oamenii l-au  întâmpinat la  sosirea cu maşinaFoto: Caps
Oamenii l-au întâmpinat la sosirea cu maşinaFoto: Caps

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net