Benny de la "Ferma Vedetelor", c─âtre Morar ╚Öi Buzdugan: ÔÇťTrebuia s─â r├ódem?"

31 mai 2016
image
Benny a fost deranjat de comentariile cu tent─â rasist─â de la radioFoto: arhiv─â personal─â

Benny Adegbuyi, lupt─âtorul care a participat ├«n sezonul din Cipru de "Ferma Vedetelor", a fost una dintre persoanele publice care au luat atitudine fa╚Ť─â de glumi╚Ťele cu tent─â rasist─â ale lui Mihai Morar ╚Öi Daniel Buzdugan.

Dup─â meciul amical de fotbal dintre Rom├ónia ╚Öi R.D. Congo din 25 mai, realizatorii de la Radio ZU, Mihai Morar ╚Öi Daniel Buzdugan, i-au f─âcut "maimu╚Ťe" pe congolezi, al─âturi de alte apelative la adresa galeriei sau a selec╚Ťionerului lor: "Noi ├«l avem pe Father Chicken (Tata Puiu, porecla lui Anghel Iord─ânescu n.r), ei ├«l au pe Father Monkey (Tata Maimu╚Ť─â n.r). Cei din Congo au fost sus╚Ťinu╚Ťi de 8000 de maimu╚Ťe. La intrare ├«n stadion era coad─â de maimu╚Ťe. Au jucat cu gorilieni. Tata Puiu crede ├«n Dumnezeu. Antrenorul celor de la Congo crede ├«n cimpanzeu. S─â faci 1-1 cu gorilienii nu e de colo", au fost doar c├óteva dintre glumele oamenilor de radio, care nu au fost gustat ├«ns─â de o mare parte a ascult─âtorilor lor.

Una dintre primele persoane care au luat atitudine ├«n mod public la adresa comentariilor deplasate a fost Kamara, care s-a declarat profund jignit ╚Öi uluit: "Nu v─âd nicio urm─â de glum─â ├«n vorbele lor. Sunt Rom├ón, de o alt─â culoare dec├ót cea care le place celor doi prezentatori de la Radio ZU, care nu fac cinste breslei lor. Ce ├«nva╚Ť─â un copil ├«n 2016, ascult├ónd ace╚Öti doi prezentatori? C─â un om negru e o maimu╚Ť─â? De ieri ╚Öi p├ón─â acum am pl├óns de trei ori." Mai mult, acesta a ajuns p├ón─â la a le cere lui Morar ╚Öi Buzdugan s─â nu-i mai difuzeze piesele la radio.

Acum, ╚Öi Benny Adegbuyi, kickboxerul care a participat ╚Öi la "Ferma Vedetelor", a luat atitudine. Chiar dac─â fanii de pe pagina i-au spus c─â a fost doar un pamfelt, r─âspunsul lui Benny a fost ╚Öi cuprinz─âtor: "╚śi noi trebuia s─â r├ódem?"

Pe pagina lui oficial─â de Facebook, lupt─âtorul a scris: "ROM├éNIA 2016!!! Sunt ╚Öocat... Felicit─âri, Buzdugan ╚Öi Morar. ╚śi eu care credeam c─â nu mai exist─â "RASISM" ├«n zilele noastre."

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif