Benny se antrenează cu bebeluşul pentru meciul de la Madrid

Ultima actualizare:

    Nimeni nu se aştepta ca Benny să  piardă duelul cu Mircea N. Stoian
Nimeni nu se aştepta ca Benny să piardă duelul cu Mircea N. Stoian

Cine ar fi crezut că uriaşul de 117 kg şi 1,98 metri, Benjamin “Benny” Adegbuyi, va fi eliminat de la “Ferma vedetelor” după doar patru săptămâni? Tot răul spre bine însă, pentru că sportivul nu se mai desprinde acum de fiul lui, dar se pregăteşte şi pentru o luptă importantă.

Au mai rămas opt concurenţi la “Ferma vedetelor”, emisiune difuzată în fiecare marţi şi miercuri, la PRO TV. În ediţia de acum două zile, Benny Adegbuyi (31 de ani) a pierdut duelul cu Mircea N. Stoian, însă după toată experienţa de acolo s-a ales cu un onorariu de 6.000 €. „Mă bucur că am făcut parte din acest proiect, mă bucur că am întâlnit şi, sper eu, că am câştigat prieteni noi! Până şi din înfrângeri ai ceva de învăţat!”, a declarat Benny, care este mai mult decât pregătit pentru noi competiţii.

Micuţul Patrick i-a redat  tatălui energia şi zâmbetul
Micuţul Patrick i-a redat tatălui energia şi zâmbetul

Cum emisiunea e filmată în avans, concurenţii plecând spre Cipru pe 18 ianuarie, se pare că eliminarea lui Benny s-a produs mai exact luna trecută, aşa că sportivul a avut timp să se bucure de fiul lui, Patrick (8 luni), şi să se încarce cu energie pentru meciurile din ring. S-a întremat cu mâncare bună, s-a antrenat, iar pe 19 martie, adică mâine, e gata să dea piept cu moldoveanul Maxim Bolotov în prima gală din circuitul de kickboxing  “RespectWorld Series”. Evenimentul va avea loc în capitala Spaniei, la Madrid, iar printre lupătorii români care vor urca în ring se mai numără şi Andrei şi Bogdan Stoica, Raul Cătinaş, Claudiu Bădoi sau Ciprian Şchiopu.

Se reunesc în Cipru să filmeze finala

Din 12 concurenţi,  acum au mai rămas 8
Din 12 concurenţi, acum au mai rămas 8

După eliminarea Andei Ghiţă, a lui Viorel Sipoş, a Savetei Bogdan şi a lui Benny, în reality-show-ul de la PRO TV au mai rămas 8 concurenţi. Asta doar pe micul ecran, pentru că în realitate noi l-am suprins pe Octavian Strunilă prin Bucureşti, semn că şi el a ieşit din cursa pentru premiul de 50.000 de euro. Lili Sandu, Sorana, Paul Ipate, Ami, Mircea N. Stoian şi soţii Maria şi Marcel Toader se vor reîntâlni săptămâna viitoare cu colegii lor de suferinţă, pentru că în Cipru se pregătesc filmările pentru semifinale şi finală. Până atunci însă, în concurs trebuie să mai intre actorul Denis Ştefan şi solista Roxana Nemeş.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu