Benone Sinulescu, prădat de hoți. «Au smuls tot, nici nu se cunoştea grădina»

Ultima actualizare:

    Benone Sinulescu
Benone Sinulescu

Benone Sinulescu şi soţia lui au o căsuţă cochetă în Bârzava, Arad, unde s-au stabilit de ani buni. Spre disperarea cântăreţului în vârstă de 83 de ani, într-o noapte, hoţii au intrat în grădina artistului şi au distrus totul.

Benone Sinulescu, în vârstă de 83 de ani, a fost prădat de hoţi. Celebrul cântăreţ de muzică populară şi soţia lui, Leni, locuiesc în localitatea Bârzava din Arad, de ani de zile, unde au o căsuţă cochetă cu o grădină superbă. Pe lângă flori, ei au şi foarte multe zarzavaturi, legume şi fructe. Doar că, fericirea i-a fost umbrită, imediat după ce solarul său de care are grijă alături de soţia sa a fost prădată de hoţi. Se pare că munca de peste an a fost distrusă într-o singură noapte, iar cântăreţul a rămas fără nimic.


    Benone Sinulescu și soția Leni au un colțișor de Rai la Bârzava, Arad
Benone Sinulescu și soția Leni au un colțișor de Rai la Bârzava, Arad

„O să am şi anul acesta o producţie frumoasă de roşii. Am avut anul trecut roşii de un 1,4 kg. Sunt campion, nu? Am un solar foarte frumos, dar nişte bandiţi au intrat acolo şi au rupt tot, tot, tot. Mi-au spus nişte vecini pe aici. Au smuls tot, nici nu se cunoştea că a fost acolo vreo plantă. Nu am văzut aşa ceva. Şi atunci am făcut o instalaţie de lumini, de alarmă, că atât ne mai trebuia. Noi ştim cu siguranţă cine a fost, mai bine îi blestemi că şi-au bătut joc de... mă rog. Am şi în jur de 100 de pomi fructiferi, meri, peri”, a declarat Benone Sinulescu la Antena Stars.Cântăreţul şi soţia sa, Leni au, pe lângă plantaţia de fructe şi legume, şi o grădină de flori. Mare parte din ele foarte rare pentru ţara noastră, de care tot amândoi au grijă.


    Benone Sinulescu și soția Leni au un colțișor de Rai la Bârzava, Arad
Benone Sinulescu și soția Leni au un colțișor de Rai la Bârzava, Arad

„Eu sunt artist, ea este inginer, dar ea munceşte foarte mult, este foarte pricepută, este fantastică, îi place, are mare satisfacţie atunci când se duce acolo în grădină şi controlează şi solarul, şi partea liberă a naturii şi nouă ne place, ce să mai vorbim. Suntem doi nebuni! Avem în spatele casei o grădină mare şi în faţă avem tot felul de flori, tot felul de rarităţi. Mă rog la Dumnezeu să le meargă bine. Eu şi soţia mea le îngrijim, dar greul ea îl rezolvă că îi place mai mult, mai ales în grădina de legume”, ne-a mai spus artistul.Interpretul de muzică populară spune că la vârsta lui grădinăritul îi face bine şi-l ţine sănătos. El se consideră un ajutor de nădejde pentru soţia lui, nu doar în curte, dar şi în bucătărie. Cei doi soţi pun an de an în cămară, murături, zarzavaturi la borcan, bulion, zacuscă şi dulceţuri. ”Suntem ocupaţi cu grădina. Chiar îmi place. Pândim zilele în care nu plouă. Roşiile sunt de o şchioapă. Leni a făcut o ciorbă de lobodă, cu lobodă din grădină, o tocăniţă şi o cremă de zahăr ars”, spune artistul nostru, care se simte foarte bine la Bârzava.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub marius elisei png
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
image
actualitate.net