Berecleanu şi Zaharescu, adevărul despre plecarea din Pro TV


    Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, pe vremea când formau un cupluFoto: Click!
Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, pe vremea când formau un cupluFoto: Click!

Fosta asistentă a lui Adrian Sârbu, Doina Gradea, continuă seria dezvăluirilor despre culisele postului Pro TV. De data aceasta, cei luaţi în vizior sunt Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu, care au lucrat la postul din Pache Propopescu, Andrei până 1998, iar Andreea până în 2003.

Doina Gradea a povestit felul în care cei doi au plecat de la Pro TV şi susţine că Andreea şi Andrei depăşiseră limitele profesionalismului impus de companie. 

"Se «implicaseră» prea tare în conţinutul programului, transformându-l în «talcioc personal», aşa încât depăşiseră cu mult limitele jurnalismului şi profesionalismului impus cu rigoare de companie şi care puteau afecta imaginea PRO TV. Şi-au recunoscut greşeala, au plecat în condiţiile oferite de noi şi şi-au văzut mai departe de viaţa lor”, a spus Gradea, conform paginademedia.ro.

Berecleanu: "Astea nu le povesteşti? Jalnică generaţie Pro TV"

Andreea Berecleanu a reacţionat dur la adresa afirmaţiilor făcut de Doina Gradea. Ea susţine că fosta asistentă a lui Sârbu spune aberaţii şi că uită să povestească momentele în care ţipa la angajaţi şi bârfea. 

"Cum este posibil ca aceea despre care se spunea că este «una dintre emisferele cerebrale ale lui Sârbu» să susţină aberaţiile de pe site-ul creat cu un anumit scop peste noapte? O femeie alungată de însuşi Adrian Sarbu pe un post invizibil la Pro Tv Internaţional, cu mari frustrări peste atâţia ani, care nu o fac să-şi amintească de faptul atât de uşor verificabil că Andreea Berecleanu nu a prezentat niciodată dimineaţa, că a plecat din Pro TV bine merci dupa o discuţie frumoasă cu însuşi Adrian Sârbu în 2003, după 8 ani de ProTv, din care 6 ani la ştirile de la ora 5, iar Andrei Zaharescu în 1998! Cum să nu-ţi aduci aminte, Doina Gradea? Vrei să-ţi prezint situaţii reale care nu-ţi fac onoare, dar au creat OROARE angajaţilor Pro TV, prin felul mizerabil prin care te purtai? Cum ţipai, bârfeai, unelteai, strigai la preşedinţi, ameninţai sau cadoriseai dacă ghidurile tv nu prezentau ratinguri false ale Pro tv atunci când Antena 1 bătea cu telenovele indiene? Astea nu le povesteşti? Jalnică generaţie PRO TV! Eu, Doina Gradea, trăiesc dintr-un salariu de prezentator de ştiri, tu din ce trăieşti? Se întreabă cineva? Poate, iată, din mizeriile pe care le torni despre oameni din alte trusturi media! Dar o carte nu s-a gândit nimeni să scrie? Şi nu ma refer la manualele de istorie, ci la istoria adevarată a Pro TV”, a spus Andreea Berecleanu, într-un punct de vedere transmis paginademedia.ro

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg