Beyonce de România, la un pas de sinucidere! Ce a pățit blondina

Ultima actualizare:

    Beyonce de România a avut numai relații care i-au adus suferințe
Beyonce de România a avut numai relații care i-au adus suferințe

Beyonce de România trece prin clipe grele. Blondina a mărturisit joi seară (22 iunie) la emisiunea ''Un show Păcătos'' de la Antena 1 că fostul iubit încearcă să îi facă rău, deși relația lor s-a consumat în urmă cu patru ani.

"Trebuia să mă duc să cant în Italia, dar până la urmă mi s-a spus să nu mă mai duc. S-a mai întâmplat aşa şi cu altă ocazie. El a spus că, dacă o să cânt eu, el nu mai vine să cânte. Au renunţat la mine şi l-au luat pe el. Îi e teamă că îi fur pâinea de la gură?! Mi-a transmis că mă bate dacă mă prinde", a povestit Mădălina la Kanal D.

Beyonce de România a povestit și coșmarul prin care a trecut alături de fostul ei partener, Costel Biju.

"Am avut o relaţie cu el, acum vreo patru ani şi am fost împreună cam trei luni. E un om fără caracter. S-a comportat foarte urât cu mine. Ne-am cunoscut pe Facebook, am început o relaţie. Ştiam că e în divorţ, are multă vrăjeală, oricum. Mă mințea atât de bine că eu nici nu mi-am dat seama. Se ţinea după mine. Unde mă duceam şi eu, venea şi el. Nu făcusem sex cu el şi m-a invitat la Piteşti. Îi plăcea pielea mea, îmi spunea că sunt dulce. Era foarte gelos", a mai spus aceasta.

Beyonce mărturiseşte că a vrut să se sinucidă. "M-am gândit la asta, înainte să o am pe Anais. Nu ştiam cum să o fac şi mă tot gândeam. Lumea mă judecă, dar eu nu mi-am dorit decât o relaţie serioasă", a mai declarat Mădălina.

Pe de altă parte, Biju a negat că a bătut-o pe Beyonce. "A fost o simplă aventură şi atât! Nici nu mai ţin minte ce s-a întâmplat! Îi doresc numai bine. Nu am mai vorbit de vreo patru ani. Cu ea nu vreau nimic! Sunt revoltat! Eu nu am păcălit-o. Nu am bătut-o", a spus manelistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net