Bianca Brad, dezvăluiri uluitoare: ”În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân”

image
Bianca Brad

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei ale României. La 53 de ani, Bianca Brad a avut un destin încărcat de drame. Ele nu au împiedicat-o însă să meargă de fiecare dată mai departe.

În urmă cu 13 ani, Bianca Brad a trecut printr-o dramă imensă, din care nu și-a revenit niciodată în totalitate. Inima fetiței sale, aflată încă în pântece, s-a oprit, cu numai câteva zile înainte de a se naște. Bianca a suferit atunci un șoc, fiindu-i imposibil să accepte că fiica ei s-a stins cu puțin timp înainte de a veni pe lume. S-a luptat ani de zile cu depresia, însă gândul că Emma o veghează de sus și că îi trimite semne din când în când a ajutat-o să meargă mai departe. S-a apropiat de Dumnezeu și tot el a ajutat-o să treacă peste o altă dramă a vieții, care avea să se întâmple în urmă cu șase ani, atunci când a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Bianca Brad: "6 ani de zile nu am spus nimic"

Vedeta a făcut primele dezvăluiri despre maladia cumplită cu care s-a luptat acum șase ani în emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV. “În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2015. A fost un șoc mare. Inițial am vrut să fac tratamentul convențional dar în urmă unei întâmplări, m-am răzgândit și am mers cu medicina alternativă! 6 ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment! 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură! De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat! (...)”, a povestit Bianca, în direct, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Bianca Brad: "Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc"

„Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o sa revină cancerul. Important e să lași frica în voia lui Dumnezeu. Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc. Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru. Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița. În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu”, a mărturisit Bianca Brad, la Prima TV. 

În 2013, Bianca Brad a mai avut o încercare grea în viața de familie. Soţul ei, Aurel Frățilă, a fost arestat şi închis în San Diego. Aurel Frăţilă a fost arestat în 2013 şi extrădat în SUA, sub acuzaţia de terorism și a fost eliberat un an mai târziu.

Citește și:

Bianca Brad: «Pe mine, moartea nu mă mai sperie»

Bianca Brad, experiență șocantă în miez de noapte: «Am văzut moartea cu ochii»

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
mihai bendeac stela popescu si arsinel
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Motoare de barcă gasite în Crișan FOTO garda de Coastă jpeg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel