Bianca Comănici, implicată într-un accident de circulație! Care este starea vedetei

Vedeta Bianca Comănici a fost implicată într-un accident de circulație, în timp ce se afla cu fratele ei mai mic în mașină.

bianca comanici PNG

Bianca Comănici este una dintre cele mai apreciate vedete la nivel național, aceasta fiind recunoscută pentru aparițiile ei în emisiunea Puterea Dragostei, emisiune pe care a câștigat-o timp de două sezoane. În cadrul competiției, aceasta a demonstrat cât de importantă este dragostea pentru ea, având diferite relații de cuplu care nu au rezistat și în afara emisiunii.

Câștigătoarea sezonului 1 și 2 din Puterea Dragostei își ține la curent fanii prin intermediul rețelelor de socializare, anunțul fiind publicat chiar de către vedetă, prin intermediul canalului de YouTube personal. Platforma nu este singura modalitate în care vedeta își ține la curent fanii, aceasta fiind foarte activă și pe contul ei de Instagram, unde a strâns peste 500.000 de urmăritori prin postările ei. 

În ce stare se află Bianca Comănici?

Chiar dacă au trecut foarte multe luni de când vedeta și-a luat permisul, norocul nu a fost de partea ei astăzi. 

Bianca Comănici a fost implicată într-un accident de circulație care, din fericire, nu s-a soldat cu victime. Aceasta declarând toată situația în care a fost implicată, care este starea ei și a fratelui mai mic, dar și cât de avariată este mașina.

"A intrat cineva în mine, vorbea la telefon și nu era atent. Nu a fost vina mea, el a greșit. Am fost la poliție, s-a rezolvat. Cel mai probabil, câteva zile mașina va sta în service, practic am rămas fără mașină. Eu sunt bine, el e bine, nu a pățit nimeni nimic. La momentul impactului, nu eram singură în mașină, eram cu fratele meu mai mic. El chiar s-a enervat când l-a văzut pe șofer că vorbește la telefon și nu se asigură. I-am zis că așa e în București. Se putea întâmpla oricui.", a declarat Bianca Comănici pentru WOWBiz.ro.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net