Bianca Drăgușanu, prima reacție după procesul cu Claudia Pătrășcanu: „Nu vă mai lăsați batjocorite”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu (41 de ani) a câștigat războiul pornit în instanță cu Claudia Pătrășcanu (44 de ani)! Asta după ce diva a decis, în urmă cu două luni, să o dea în judecată pe cântăreața de muzică ușoară, după ce aceasta a făcea, de fiecare dată, când avea ocazia, în spațiul public, cu ou și cu oțet.

Ieri, magistrații de la Tribunalul Constanța, au avut de judecat cerințele formulate de avocații Biancăi Drăgușanu. Asta după ce, inițial, acțiunea a fost respinsă, iar Bianca a ales să facă apel.

Prin urmare, în urma analizării cazului, s-a decis ca Bianca Drăgușanu să aibă câștig de cauză în acest proces. Fericită din cale afară, blondina a dorit să împărtășească bucuria din inima sa și cu prietenii săi virtuali.

„Mulțumesc avocatei mele Mocanu Amel și Onoratei Instanțe. Dragilor trăim într-o țară civilizată unde justiția este corectă și se aplică corect în orice situație. Așadar vă îndemn, nu vă mai lăsați batjocorite, jignite, denigrate sau intimidate de oameni răi sau fără scrupule”, a scris Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram în urmă cu puțin timp.

Bianca Drăgușanu, victorioasă

Decizia magistraților de la Tribunalul Constanța. Sursă: portal.just.ro
Decizia magistraților de la Tribunalul Constanța. Sursă: portal.just.ro

Surse apropiate din anturajul Biancăi Drăgușanu și al Claudiei Pătrășcanu, ne-au oferit mai multe detalii despre scandalul dintre cele două dive. Ba mai mult, acestea au declarat pentru Click!, că artista Claudia Pătrășcanu se comportă ca o femeie geloasă.

„Era normal ca Bianca să câștige procesul, pentru că, Claudia, trebuia să tacă din gură, nu trebuia să o vorbească de rău pe Bianca, nu avea de ce. Atunci când Claudia mergea la un podcast, ea vorbea aproape două ore de Bianca și trei minute de cariera ei. Nu îi dădea numele la podcast, doar spunea pe interviu... „actuala iubită a fostului meu soț”, „iubita fostului meu soț fuge după copiii mei să facă poze cu ei să îi pună pe Instagram”. Din câte știu, nu este nimic adevărat, Bianca nu a făcut așa ceva.

Din ce am mai înțeles, când au avut proces la Constanța, Claudia a ieșit din sala de judecată și a făcut-o șarlatancă pe Bianca, fără să stea prea mult pe gânduri. Știu că Claudia o hărțuiește. O sună de pe numărul ei și al mamei sale. O terorizează. Claudia se comportă ca o femeie geloasă, dar nu are de ce. Bianca nu a despărțit pe nimeni. Și, din câte știu, războiul dintre Claudia și Bianca nu s-a terminat, pentru că acum a început un proces penal între ele două, și Bianca nu vrea să se lase deloc pentru că a pierdut foarte mulți bani, în această perioadă, din cauza acestui scandal, mai exact 36.000 de euro”, ne-au spus surse apropiate din anturajul celor două, în exclusivitate pentru Click!

Click! spune

În prezent, Bianca Drăgușanu se iubește cu Gabi Bădălău. Bărbatul de care Claudia Pătrășcanu a divorțat și cu care are doi copii.

Claudia Pătrășcanu i-a adus grave acuzații Biancăi Drăgușanu, numind-o pe aceasta din urmă „femeie ușoară care s-a vândut pe bani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net