Bianca Drăgușanu a deschis sezonul de piscină! Prezentatoarea TV arată demențial în costum de baie

simeon stalpnicul png
Bianca Dragusanu si-a expus formele senzualefoto: Facebook

Bianca Drăgușanu a dat startul ”sezonului piscinelor” în București. Așa că, de dimineață, profitând de vremea superbă și de căldură, a postat o fotografie cu ea, în piscină.

După ce s-a terminat vacanța de 1 Mai, atunci când multe dintre vedetele de la noi au petrecut la malul mării, Bianca Drăgușanu a decis că este cazul să se relaxeze și ea puțin, la soare. Așa că, Bianca Drăgușanu, într-un costum de baie minuscul, din două piese, a făcut senzație la plajă, ea profitând de vremea bună de afară pentru a se bucura puțin de apa din piscină. Și, evident, a adoptat o poziție cât se poate de incitantă pentru a se lăsa fotografiată, punându-și în valoare formele de invidiat pe care le are. Și, cum era de așteptat, prezentatoarea tv a postat fotografia cu pricina pe conturile ei de socializare, fanii înghesuindu-se să o felicite pentru cum arată sexy-mămica Sofiei și iubita lui Victor Slav.

simeon stalpnicul png
Bianca Dragusanu a pozat sexy, la piscinafoto: Facebook

De altfel, de curând, Bianca Drăguşanu a ţinut să facă şi o glume despre românii care au petrecut de 1 Mai la grătare, vedeta amuzându-se de numărul grătarelor care au sfârâit la iarbă verde. "V-aţi revenit din grătare, din pui fripţi şi mici încinşi pe grătar? Nici când ardeau pe rug vrăjitoarele nu mirosea în halul ăsta a carne arsă. Un 1 mai mai prăjit ca asta abia în următorul liber mai găseşti", a spus Bianca Drăguşanu în glumă despre distracţia românilor de 1 Mai.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
capsunari spania
Avion American Airlines FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub chirilă esca arsinel png
Adrian Mutu și Alexandra Dinu
jennifer lopez jpg
Gwyneth Palthrow a realizat o ședință foto provocatoare jpg