Bianca Drăgușanu a fugit la mare cu noul iubit! Ce declarație de dragoste i-a făcut Tristan Tate

simeon stalpnicul png
Bianca Drăgușanu a plecat la mare cu noul iubit, Tristan Tate Foto: Instagram

Imediat după ce a filmat pentru emisiunea „Te vreau lângă mine”, unde este moderatoare, Bianca Drăgușanu s-a urcat în mașina noului iubit și au pornit împreună spre mare. În drumul către litoralul românesc, vedeta l-a întrebat pe Tristan, noul ei iubit, despre cuceririle lui din trecut. Ceea ce a urmat a fost o adevărată declarație de dragoste pentru Bianca, orgoliul ei fiind în mod sigur satisfăcut de mărturisirile lui Tate.

Aflați în drum spre mare, Bianca și Tristan au purtat o discuție despre fostele relații ale englezului. Acesta i-a dezvăluit vedetei faptul că a cucerit multe domnișoare de-a lungul timpului, însă alături de ele a petrecut doar câteva nopți neînsemnate. De când a cunoscut-o pe Bianca însă, milionarul a mărturisit că s-a cumințit. „Spune-mi despre fostele tale iubite domnule Tate”, l-a rugat vedeta tv, amuzată, pe iubitul ei. Acesta s-a conformat și a povestit despre domnișoarele care s-au perindat prin viața lui, declarând că doar de două ori a fost vorba de o relație serioasă. Mesajul de la final însă, a făcut-o pe Bianca să râdă de bucurie.

simeon stalpnicul png
Bianca, de mână cu noul iubit, Tristan Tate. Cei doi au plecat astăzi, 22 iunie, împreună la mare Foto: Mihai Ionescu

„Ziarele vorbesc despre fostele mele iubite. Lasă-mă să îți explic. Prima dată când am venit în România eram ca un copil. Mă culcam cu toată lumea, cu orice fată frumoasă pe care o vedeam sau o cunoșteam. Am avut relații serioase doar cu două fete românce, care nu erau persoane publice și au fost destul de decente să nu povestească presei despre noi. Fetele astea care sună la televiziuni și declară că am avut planuri de căsătorie cu ele sunt complet nebune. Nici nu îmi mai amintesc numele lor. Dacă după o noapte de club ele cred că am avut o relație, e foarte amuzant. De când te-am cunoscut pe tine, gata cu femeile ușoare”, i-a dezvăluit Tristan Tate Biancăi. 

Se pare că relația dintre cei doi devine din ce în ce mai serioasă, mai ales că s-au spus și cuvinte „mari”, în live-ul făcut de Bianca pe Instagram. „Mă iubești?”, a continuat blonda. „Știi foarte bine”, a fost răspunsul lui Tate.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
andreea marin si cove jpg
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
George Simion FOTO Inquam Photos/George Călin
image
image
image
image
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg