Bianca Drăgușanu a trăit sub teroarea divorțului de Alex Bodi și a plătit bani grei pe gărzi de corp: “Am scăpat!”

Bianca Drăgușanu a mărturisit că se simte ușurată că a scăpat de soț
Bianca Drăgușanu a mărturisit că se simte ușurată că a scăpat de soț

O tristețe apăsătoare, culiminată la notar, într-un schimb tăios de replici între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, s-a tranșat marți (10 martie). Cei doi au divorțat într-un final, deși au mai încercat să facă acest lucru și înainte de Moș Nicolae, mai exact pe 3 decembrie 2019.

Acum, lucrurile au stat un pic diferit, Madi Dragoș, mama vedetei fiind practic și cea care poate ar fi ajutat-o să ia această decizie, după ce pe 6 martie, de ziua fiicei ei celebre a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, anunțând că este agresată fix de Bodi, în parc.

Marți, într-o lună în care sărbătorim femeia, Bianca și Bodi nu au mai găsit drumul spre bine, așa cum poate toți domnii, dacă ar deschide un pic mai bine ochii către cea de lângă ei, sigur ar vedea ce trebuie. Au fost insulte și gesturi disperate, telefoane aruncate, în esență absolut nimic care să amintească de vreun gest de tandrețe, ci dimpotrivă urmele și echimozele de pe trupul firav al Biancăi au devenit din ce în ce mai evidente. Au fost filmări. Unii le-au crezut, alții nu le-au dat importanță, dar adevărul este unul singur și nu este la mijloc!


    Bianca Drăgușanu a mărturisit că se simte ușurată că a scăpat de soțFoto: arhivă personală
Bianca Drăgușanu a mărturisit că se simte ușurată că a scăpat de soțFoto: arhivă personală

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi a ajuns la final, unul chiar nefericit, după doar șapte luni de la cununia superbă din vară. Cei doi formau un cuplu frumos, ba chiar au fost admiraţi îndelung când au fost naşi de botez. De atunci însă lucrurile s-au schimbat radical. Soțul Biancăi a stat mai mult pe la Mediaş, unde s-ar fi ocupat de afaceri, iar vedeta la Bucureşti, unde deţine un atelier de croitorie. Blonda s-a plâns în repetate rânduri că este tristă, amenințată, șantajată, agresată, dar a sperat.

“Bianca a suferit un an pentru un om care a promis că se schimbă. A iertat o palmă, dar a trecut prin teroarea vieții. Când a a apărut cu gărzile de corp după ea, s-a dus așa clar cu un motiv. Alți doi ani, Bianca a tot așteptat schimbarea omului care a plâns înainte de divorț cu 48 de ore doar și și-a jurat dragostea în genunchi. Oare, la ce bun din toatea astea?! Ea, oricum, nu are cum să mai creadă vreodată așa ceva. A plătit bani grei pe bodyguarzi, fiind de-a dreptul terorizată de el. A fost agresiv mereu, iar în ultima perioadă parcă și mai și!”, au mărturisit surse din anturajul ei pentru Click!

Bianca le-a scris fanilor “a scăpat”, după ce ei au încurajat-o să ridice capul și să meargă mai departe.

Alex Bodi i-a stricat două aniversări Biancăi Drăgușanu

Nu doar anul acesta a fost scandal de ziua Biancăi, la împlinirea vârstei de 38 de ani. În 2019, istorie s-a repetat. La 37 de ani, blonda care era certată de o săptămână cu fostul ei soț, l-a chemat totuși la ziua ei în Herăstrău, ba chiar el i-a organizat atunci petrecerea. La finalul serii, a achitat o notă astronomică de 7500 de lei, dar fericirea sărbătoritei avea să dispară la câteva ore distanţă şi nu din cauza banilor cheltuiţi. Potrivit unor surse din preajma Biancăi, Alex Bodi a venit la restaurant cu un cadou pe care l-a lăsat femeii iubite şi s-a retras. Atunci, toată lumea a catalogat gestul lui o dovadă de dragoste şi respect. Omul de afaceri nu a fost invitat la petrecere şi totuşi a ţinut să-şi felicite fosta iubită. Adevărul avea însă să iasă la iveală mai târziu, când cei doi aveau să-şi declare un adevărat război.

Alex Bodi era căsătorit atunci când a cunoscut-o pe Bianca

Între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a fost o „dragoste cu năbădăi” încă de la început. Afaceristul era căsătorit atunci când a cunoscut-o pe superba blondă. „El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, a declarat Bianca Drăgușanu anul trecut. Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, la Starea Civilă a Primăriei Sectorului. „Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum de la voi. Și părinții lui”, spunea Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg