Bianca Drăguşanu, adevărul despre bărbatul asiatic: «Am primit un camion de flori!»


    Bianca Drăguşanu primeşte flori continuuFoto: arhivă personală
Bianca Drăguşanu primeşte flori continuuFoto: arhivă personală

Deşi toată lumea spune că Bianca Drăguşanu simte din nou flurturi în stomac, fosta prezentatoare tv neagă că ar fi implicată într-o relaţia amoroasă. După despărţirea de Tristan Tate, blonda este ceva mai precaută în privinţa domnilor care o curtează şi se pare că testează îndelung terenul înainte de a confirma că are un nou partener. Weekend-ul trecut, vedeta a fost surprinsă în mai multe seri în compania unui afacerist asiatic, cu care a petrecut îndelung la restaurant şi care i-a trimis buchete imense de flori.

Bianca Drăguşanu primeşte buchete uriaşe de flori, se plimbă cu bolizi de lux şi iese în cercuri de fiţe, dar deocmadată spune că nu s-a implicat într-o nouă relaţie amoroasă. Invitată la Antena 1, blonda a risipit misterul creat în jurul omului de afaceri chinez cu care tot a fost văzută în ultima vreme.   

Bianca Drăguşanu a primit flori la club de la afaceristul chinez
Bianca Drăguşanu a primit flori la club de la afaceristul chinez

"Acest băiat, chinez, este mai degrabă un fan, decât un iubit sau un potenţial iubit. Este un băiat care mă admiră, care face parte dintr-un nou grup de prieteni şi care a considerat el că e frumos să-mi dea un buchet de flori şi eu l-am acceptat. Nu este decât un buchet, restul a venit de la alte persoane. Ce este aşa anormal să fii curtată dacă eşti o femeie singură. Am ieşit la cină cu el în interes de afaceri, nu am fost la o masă romantică. Intenţionează să-şi deschidă o agenţie de modele în România şi mi-a cerut ajutorul pentru promovare.

Bianca a spus că un buchet pe care îl primeşte ea costă 1200 de lei
Bianca a spus că un buchet pe care îl primeşte ea costă 1200 de lei

El are deja o linie de cosmetice. A fost o negociere. Stă de câţiva ani în ţara noastră. Am primit nişte flori de la el, mare brânză! Luna asta pot să spun că am primit un camion de flori. Acum chiar mă curtează bărbaţii. Primesc flori săptămânal, dar eu nu mă arunc cu capul înainte. (...) Eu nu caut. ce este al meu e pus deoparte. Pun să spun că ies de câteva săptămâni cu cineva şi sunt fericită", a spus Bianca Drăguşanu la Antena 1.       

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
fata diavol jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Lotul I al A1 Autostrada Sibiu Pitești pe ultima sută de metri Captură video YouTube Adrian Ioan Gica jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
image
image
image
image
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg