Bianca Drăgușanu, categorică cu privire la despărțire: «Fă-ți bagajele! La mine nu mai stai»


    Bianca DrăgușanuFoto Instagram
Bianca DrăgușanuFoto Instagram

Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre atitudinea multor persoane cu privire la despărțire. Prezentatoarea tv a recunoscut că la începutul și la finalul relației, totul ține de relație. Vedeta a mărturisit că nu poate nimeni să trăiască fără iubire, iar acesta este un motiv pentru care oamenii fac compromisuri și sacrificii.

Bianca a povestit cu sinceritate în cadrul unei emisiuni tv ce înseamnă cu adevărat o relație. Vedeta a ironizat oamenii care nu vorbesc corect gramatical și a explicat cum decurge o relație eșuată dintre două persoane.

„La început şi la final de relaţie, totul ţine de relaţie. Aşa am zis şi eu, mai ales că mulţi oameni la capitolul gramatică nu sunt premianţi. La început spune cu bucurie şi cu dulceaţă în glas „Mi se pare că ne înţelegem atât de bine!”. La începutul relaţiei ne explodează pieptul de fericire. Cum zice iubi la început? „Sunt nebun după tine!” Şi la sfârşit cum spui? „Fă-ţi bagajele şi hai! La mine nu mai stai!”. Iubirea este o loterie şi dacă începem relaţia cu un entuziasm, hai să împărţim totul. Relaţia se va termina cu acelaşi „Hai să împărţim totul, dar la tribunal!” Cu toate astea, nu avem cum să trăim fără acest combustibil numit iubire care porneşte războaie şi e în stare să facă scandaluri mondiale”, a povestit Bianca Drăguşanu.

horoscop jpg
cub andrele png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
cub lensa animat gif
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
image
image
image
image
image
image
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg