Bianca Drăguşanu, dată în judecată de statul român

image
Bianca Drăguşanu nu face o prioritate din plata amenzilor

CNADNR a dat-o în judecată pe Bianca Drăguşanu pentru neplata amenzilor. Chiar dacă maşinile conduse de vedetă depăşesc şi 50.000 de euro fiecare, se pare că Bianca uită să plătească rovinieta la ele şi nici amenzile luate pentru că a fost prinsă fără ea, nu au fost achitate.

Bianca Drăguşanu a fost dată în judecată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), prin Direcţia de Drumuri şi Poduri Bucureşti, care cere, în instanţă executarea silită a vedetei. Surse din instituţie au declarat pentru ziarulring.ro că acest lucru este solicitat doar pentru amenzile privind lipsa rovinietei care nu au fost plătite. Şoferii de autoturisme care sunt prinşi circulând fără rovinietă se aleg cu amenzi cuprinse între 250 şi 500 de lei. Pe lângă contravaloarea amenzilor acumulate, Bianca va plăti şi cheltuielile de judecată în caz că va pierde procesul.

image
Bianca Drăguşanu nu face o prioritate din plata amenzilorFOTO Facebook

Bianca Drăguşanu părea să nu fie la curent cu amenzile primite şi nici cu faptul că a fost dată în judecată. "Nu am nicio amendă şi nu m-a dat nimeni în judecată", a ţinut să lămurească roşcata, care, probabil, până la această dată, nu a primit citaţia, data înregistrării dosarului la Judecătoria Sectorului 1 fiind 26 iunie.

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
image png
cub anca pandrea png
Episcopul Tulcii, PS Sa Visarion
nastya youtube jpg
image
image
image
image
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
anamaria prodan si ionela prodan
Bella Hadid, la Săptămâna Modei de la Paris jpg