Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste într-un club: «Tristan Tate, te iubesc»


    Bianca Drăgușanu și Tristan Tate și-au declarat dragosteaFoto: Mihai Ionescu
Bianca Drăgușanu și Tristan Tate și-au declarat dragosteaFoto: Mihai Ionescu

Bianca Drăgușanu radiază de fericire alături de noul iubit luptător. Tristan și Bianca formează un cuplu nu de foarte multă vreme, însă și-au făcut deja declarații emoționante. Cei doi s-au distrat în club sâmbătă seara, 30 iunie, iar Bianca l-a surprins cum nimeni nu s-ar fi așteptat.

Vestea că Bianca și Victor Slav s-au despărțit a fost un șoc pentru toată lumea mondenă. Fostul soț, cel cu care are o fetiță a declarat că se bucură pentru Bianca și nu-i pasă ce vrea să facă pe viitor, pe el îl interesează doar creșterea copilului. Bianca nu-i va interzice să-și vadă fetița. 

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate profită la maxim de timpul liber și se distrează în toate cluburile. Se simt bine împreună și deja și-au mărturisit că se iubesc. 

Deși a fost criticată că ar petrece prea mult timp cu noul iubit si nu cu fiica ei, Biancăi nu-i pasă de criticile aduse și are grijă să nu piardă niciun moment fără să-l petreacă alături de Tristan. Merg în cluburi, la mare și la diverse evenimente mondene împreună, locuri unde au fost surprinși sărutându-se și arătându-și toată afecțiunea. 

simeon stalpnicul png

Bianca a declarat recent că este o femeie liberă și relația cu Tristan se dezvoltă treptat. Decizia de a nu mai forma un cuplu alături de Victor Slav a fost o hotărâre pe care au luat-o împreună, însă aceasta nu schimbă cu nimic implicarea amândurora în creșterea fiicei lor. 

“Îmi asum faptul că, acum, sunt o femeie liberă. Despre Tristan ce pot să spun? În primul rând, nu pot să spun că am o relație, ci că mă întâlnesc cu cineva. Suntem, nu știu cum să spun, în tatonări. Ne întâlnim, dar nu putem vorbi de o relație, pentru că nu știm ce ne rezervă viitorul, dar pot să spun că în prezent suntem foarte bine. Ne știm de câteva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot să spun că el nici nu știa cine sunt. Mi-a spus că vrea să mă vadă în realitate, după ce m-a vazut în poză, mi-a spus că vrea să vadă dacă am doi metri și eu, că el cam atât are. Și când ne-am vazut prima oară, mi-am dat seama că el, pe bune, nu știa cine sunt. Oricum, vorbim doar în engleză, așa mă mai perfecționez și eu. Vorbim nonstop, dar de văzut… mai răruț. El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri și om de televiziune, am și un copil de care mă ocup cât de mult se poate, așa că am ieșit de doar câteva ori la cina, singurele momente în care, de fapt, ne-am văzut. Oricum, țin să precizez că decizia de a mă despărți de Victor, decizie pe care am luat-o de comun acord, nu are nicio legatură cu Mr. Tate. Între noi nu s-a pus problema de infidelitate. Îl respect enorm pe Victor, îl iubesc, e tatăl copilului meu minunat, îl voi păstra în inimă pentru totdeaua și îi voi fi, la nevoie, sprijin în orice, așa cum știu că ar fi și el pentru mine”, declara Bianca Drăgușanu.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg