Bianca Drăguşanu divorţează, sătulă de bătăi. Soţul i-a fisurat o coastă şi i-a băgat furculiţa în mână

Ultima actualizare:
Bianca a publicat urmele lăsate de furculiţa cu care soţul ei a agresat-o
Bianca a publicat urmele lăsate de furculiţa cu care soţul ei a agresat-o

În sfârşit s-a desluşit misterul unei veşti bombă pe care Bianca Drăguşanu o avea de împărtăşit prietenilor ei de pe reţelele sociale. Blondina spunea în urmă cu aproape o săptămână că în curând se vor afla toate detaliile poveştii ei de dragoste cu Alex Bodi şi se referea, de fapt, la divorţ. Bianca Drăguşanu a depus miercuri (30 octombrie) actele la notar, după doar trei luni de mariaj şi un an de relaţie cu suişuri şi coborâşuri.

Bianca Drăguşanu se pregăteşte să redevină o femeie liberă. A depus actele de divorţ la notar şi este hotărâtă să pună punct mariajului cu Alex Bodi, după multe episoade de violenţă din partea soţului ei. Termenul la care cei doi se vor prezenta la notar este 3 decembrie. În urmă cu aproape o săptămână, Bianca spunea că în curând va dezvălui detalii picante din relaţia ei. Atunci, toată lumea s-a gândit că blondina este însărcinată şi urmează să-i ofere lui Bodi un copil, însă lucrurile nu stăteau nici pe departe aşa.

"Dragii mei, în curând o să aflaţi şi voi toate detaliile poveştii mele de dragoste. Am hotărât să împart cu voi în detaliu secretele «telenovelei» care vă ţine si pe voi în suspans de mai bine de un an. Vă voi vorbi sincer despre dragoste, respect, sacrificii şi tot ce presupune o relaţie. Sunt foarte fericită şi foarte mândră de soţul meu care mă adoră şi ne dorim să vă dăm o veste minunată în curând!”, scria ironic Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale în dreptul unei imagini cu Alex Bodi.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, fericiţi în urmă cu trei luni când s-au cununat
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, fericiţi în urmă cu trei luni când s-au cununat

În fapt, Bianca a notat acele rânduri după un alt episod de violenţă în cuplu. Prietenii celor doi au povestit pentru Click! scene incredibile petrecute între cei doi. "Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiţii, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid, prin care să scape de soţul agresiv", ne-au declarat surse din anturajul cuplului.

Prieteni de-ai Biancăi Drăguşanu au confirmat pentru Click! că blonda a ajuns de urgenţă la Camera de Gardă de la Spitalul Floreasca, acuzând dureri cumplite. 

Bianca Drăguşanu era extrem de fericită după cununia secretă   

Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu Alex Bodi pe 1 august, la Starea Civilă a Primăriei Sectorului 3. Imediat după ceremonie, blondina povestea că a luat această decizie în mare secret. Nici părinții celor doi nu au știut că urmează ca ei să-şi unească destinele.


    Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, fericiţi în urmă cu trei luni când s-au cununatFoto: arhivă personală
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, fericiţi în urmă cu trei luni când s-au cununatFoto: arhivă personală

"Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum de la voi. Și părinții lui”, spunea Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă.

Ce spune Alex Bodi despre divorț

Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi", a spus Alex Bodi în pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după căsătorie: «Nici măcar părinții noștri nu au știut»

Totul despre cununia grăbită a Biancăi Drăguşanu cu Alex Bodi

image
image
image
image
image
image
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg