Bianca Drăgușanu, după audierile de la Parchet: ”Mă tem ca Bodi să nu-mi facă rău”


    Bianca Drăgușanu a făcut publice mai multe imagini în care apare vânătă și umflată la fațăFoto: arhivă personală
Bianca Drăgușanu a făcut publice mai multe imagini în care apare vânătă și umflată la fațăFoto: arhivă personală

Bianca Drăgușanu este din nou în vizorul procurorilor! După ce săptămâna trecută a mers la DIICOT Craiova pentru a fi audiată în dosarul de prostituție și proxentism în care este acuzat fostul ei soț, Alex Bodi, în această dimineață ea a fost chemată de urgență de procurori, la Parchet.

UPDATE: Bianca Drăgușanu a fost reținută de procurori timp de trei ore pentru audieri. La ieșirea de la Parchet, blonda a dat noi declarații cu privire la plângerea pe care a făcut-o împotriva fostului ei soț, Alex Bodi. Starea ei nu era deloc una bună. Întrebată de reporteri dacă audierea a fost una traumatizantă, Bianca a răspuns afirmativ și a spus că încă se teme și acum de fostul soț, Alex Bodi. ”Da, mă tem de el în mod direct. Eu sper că nu va încerca să-mi facă rău. Este foarte greu”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

Avocatul Biancăi Drăgușanu a adăgat că, momentan, nu se pot oferi mai multe informații despre ce se întâmplă în acest caz, pentru că urmărirea penală nu este publică.

Știrea inițială

De data aceasta, Bianca Drăgușanu a fost chemată împreună cu avocatul ei pentru plângerea penală pe care a i-a făcut-o fostului soț, Alex Bodi, în urma bătăilor încasate pe parcursul a doi ani și jumătate.

Bianca Drăgușanu a fost chemată de urgență la Parchet pentru a face declarații în legătură cu plângerea pe care a făcut-o, în urmă cu două luni, împotriva fostului soț, Alex Bodi, cu privire cu bătăile primite. Bianca a ajuns la Parchet în această dimineață, fiind însoțită de avocatul ei. Vedeta era foarte grăbită și nu s-a întreținut decât foarte puțin cu presa, precizând că nu ar avea voie să dea declarații. „M-am prezentat la Parchet pentru dosarul meu. Da, cel legat de bătăi. Nu am voie să declar nimic, vorbim când ies'', a spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro, la intrarea în instituție.

"M-a bătut și m-a chinuit 4 ore"

Blonda a declarat, recent, că există un dosar pe rol în care Alex Bodi este acuzat de violență și agresiuni repetate. “Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie, repet, am depus o plângere penală, de care se ocupă avocatul meu. În momentul de față, mi se pare că e în curs. M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. A distrus mobila din casă”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars, la emisiunea lui Dan Capatos. Alex Bodi se află în acest moment în arest la domiciliu, pentru încă 30 de zile, după ce a stat o lună după gratii. Omul de afaceri este suspectat de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism, conform procuroriilor DIICOT.

Citește și:

Povestea pozelor în care Bianca Drăgușanu apare desfigurată: "Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat"

Bianca Drăgușanu, citată la DIICOT Craiova! Blonda e martor în dosarul de proxenetism al lui Alex Bodi

Alex Bodi, despre pozele cu Bianca mutilată în bătaie: “Am video cu ea în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să îl dau”

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png