Bianca Drăguşanu face 5.000 € cu picioarele pline de vânătăi

Coco şi Bianca
Coco şi Bianca

Rănile sufleteşti pe care i le-au făcut bărbaţii, de-a lungul timpului, sunt nimic în comparaţie cu durerile fizice pe care i le-a produs un fost iubit de acum 15 ani, Coco Păun. Bianca Drăguşanu susţine că a fost bătută-măr de acesta, iar vânătăile care i-au rămas pe picioare sunt încă vizibile. Cu toate acestea, vedeta “îşi vinde” gambele pe bani grei, în diverse reclame.

O vedem mai mult în atelierul de croitorie decât pe la mondenităţi sau la televizor, aşa cum ne obişnuise, dar asta nu înseamnă că absenţa de pe micul ecran o lasă fără câştiguri. Zilele trecute, Bianca Drăguşanu (33 de ani) a fost invitată la inaugurarea salonului “SouplesseBody Spa” din Ploieşti, ca să le vorbească femeilor despre tratamente anticelulitice, mai ales că tot atunci s-a lansat şi un aparat revoluţionar în acest sens.

Roşcata apare şi pe afişele de promovare, cu gambele suple şi perfecte, la vedere. Şi în Bucureşti, picioarele Biancăi au fost “vânate” pentru a promova centrele de fitness şi înfrumuseţare “Fit4you”, iar în spoturile publicitare, vedeta îşi expune corpul bine lucrat. Pentru ambele contracte, cea poreclită “Barbie de România” ar încasa 5.000 de euro, adică aproximativ 22.500 de lei.

Toate bune şi frumoase numai că fanii, clien­tele saloanelor şi devoratorii de ştiri mondene ştiu că picioarele Biancăi nu arată deloc aşa cum sunt prezentate pe afişele prelucrate în Photoshop. De ani buni, vedeta se chinuie să scape de vânătăile de pe gambe şi coapse, deşi a făcut numeroase intervenţii, fie cu laser, fie cu injecţii.

Nenorocirea i se trage de acum 15 ani, când un fost iubit din Petroşani, afaceristul Coco Păun, ar fi bătut-o măr. “Am avut o relaţie de doi ani de zile, în care am trăit terorizată. Individul acesta mi-a strivit picioarele. Într-o dimineaţă, când m-am dus să duc câinele afară, la 6.00 dimineaţa, m-a răpit din faţa casei mele şi m-a dus la cabana lui din Petroşani. În judeţ, toată lumea îl cunoaşte şi ştie de ce este în stare şi ce poate să facă. Era ziua mea, eram la Târgu-Jiu şi am plecat de la el fără să îi spun. M-a prins şi m-a bătut în plină stradă. Am avut şi martori pentru acest lucru şi el a fost arestat. Între timp, eu mi-am retras plângerea, pentru a-l lăsa să aibă el o viaţă fericită”, povestea Bianca la PRO TV.

Sinceră, roşcata a recunoscut mereu că a cheltuit sume exorbitante pentru a-şi acoperi urmele inestetice de pe picioare, numai fondul de ten însemnând 200 de lei lunar. Fix în urmă cu doi ani, la Budapesta, Bianca a suferit şi o intervenţie chirurgicală menită să-i mascheze vânătăile: şi-a injectat grăsime în tibie.

Tot Coco Păun a ajutat-o să slăbească 20 kg

Coco Păun și Bianca Drăgușanu au format un cuplu timp de aproape 4 ani. Cei doi s-au îndrăgostit pe vremea când Bianca avea doar 18 ani, între ei existând o diferenţă de vârstă de ­şapte ani. Totuşi, vedeta spune că s-a ales şi cu lucruri bune în urma acestei poveşti de amor.


    Coco şi Bianca
Coco şi Bianca

“Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam. Alergam câte şapte ture de stadion, nu mai ştiam de mine, dar am reuşit să dau jos 20 de kilograme în doar câteva luni. Aveam 80. De la Coco am învăţat că durerea fizică nu înseamnă nimic. Era extrem de gelos, exagerat chiar, dar m-a iubit mult de tot. Relaţia cu el m-a maturizat foarte mult”, povestea vedeta pentru Click!

cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley
elena gheorghe   familie jpg