Bianca Drăguşanu i-a cerut lui Victor Slav mai mulţi bani pentru pensia alimentară

Ultima actualizare:

    Bianca Drăgușanu a venit în emisiunea prezentată de Victor Slav şi i-a amintit de pensia aliemntarăfoto: captură video Kanal d
Bianca Drăgușanu a venit în emisiunea prezentată de Victor Slav şi i-a amintit de pensia aliemntarăfoto: captură video Kanal d

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu mai formează un cuplu de aproape un an, dar cei doi sunt prieteni de dragul fetiţei lor, Sofia, în vârstă de doi ani şi şapte luni. Zilele trecute, blondina a fost invitata fostului său soţ la emisiunea "Vulturii de noapte" de la Kanal d, unde a acceptat să intre în jocul producătorilor şi să facă glume pe seama celui care i-a fost partener. Victor a dat startul seriei de înţepături, iar Bianca a răspuns pe măsură, atingând mai în glumă, mai în serios subiectul pensiei alimentare.

Bianca şi Victor Slav s-au revăzut zilele trecute, dar nu în particular, ci în platoul de televiziune. Blonda a stat pe canapea între fostul ei soţ Victor Slav şi designerul Cătălin Botezatu, cel care i-a fost iubit în trecut, şi a ajutat-o să devină cunoscută. Schimbul de replici dintre cei doi foşti soţi a făcut deliciul publicului. Victor i-a spus vedetei că cea mai mare calitate a ei este că a fost soţia lui, dar replica Biancăi nu s-a lăsat prea mult aşteptată. 

Bianca Drăguşanu, în emisiunea fostului ei soţ Victor Slav
Bianca Drăguşanu, în emisiunea fostului ei soţ Victor Slav

"Victor, te-ai lăudat că îţi merge foarte bine de când ai divorţat şi da, uite, mă uit în jurul tău şi îmi dau seama că nu ai exagerat deloc. Pe bune. Platoul scump, lumini mişto, emisiunea ta pe care o prezinţi stând jos confortabil pe un fotoliu... O emisiune în care oamenii te privesc şi la care nu se uită peste umărul tău în spate ca să vadă harta. Felicitări! Apropo de asta, că îţi merge foarte bine, zilele următoare te invit la o cafea pentru a discuta despre majorarea pensiei alimentare. Nu te speria. Eu ţin cont de faptul că nu este emisiunea ta şi că eşti doar unul dintre cei trei prezentatori", a spus blondina. 

Ce pensie alimentară plăteşte Victor Slav

Victor Slav a zâmbit şi a lăsat-o pe fosta lui soţie să vorbească. Ulterior, el a explicat că totul a fost o glumă. „Ei, după cum ai observat, a fost un roast la noi în emisiune. Nouă ne place să spunem un roast marca «Vulturii de noapte», un altfel de roast, că nu a fost chiar un roast ca la carte. Știm cu toții ce înseamnă ca la carte un roast. A fost light (n.r.: ușor) ca să spunem adevărul și aia a fost, bineînțeles, o glumiță care făcea parte din acel moment”, a mărturist Victor Slav pentru Viva! 

Toamna trecută, la doar câteva luni de la separare, au circulat zvonuri potrivit cărora Victor ar scoate lunar din buzunar 500 de euro pentru creşterea şi îngrijirea micuţei Sofia, însă nevoile ei ar fi mult mai mari şi sunt acoperite de mama ei.    

Divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi fostul prezentator Meteo de la Pro, Victor Slav, s-a pronunţat în anul 2014, la câteva luni după nuntă. Cei doi s-au împăcat după despărţirea de la notar, au format din nou un cuplu, dar fără a se recăsători.

Citeşte şi:

Din ce îşi câştigă banii noua iubită a lui Victor Slav

Cine este Raluca «Bombardiera», noua iubită a lui Victor Slav. A fost cuplată cu foștii Biancăi Drăgușanu!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net