Bianca Drăgușanu îi face rochia de mireasă fiicei Irinei Loghin


    Bianca Drăguşanu a lansat o nouă colecţieFoto: arhivă personală
Bianca Drăguşanu a lansat o nouă colecţieFoto: arhivă personală

Apreciata solistă de muzică populară Irina Loghin va fi, în curând, soacră mică pentru prima dată. Fiica sa, Irinuca, este pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă, iar momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă este unul mult așteptat în întreaga familie. Viitoarea mireasă probează deja ţinuta la atelierul Biancăi Drăguşanu-.

Cea mai importantă zi din viața Irinei Cernea se apropie. Fiica Irinei Loghin se căsătoreşte, iar cea care îi face rochia este Bianca Drăgușanu. Vedeta a devenit un brand în urmă cu cinci ani, când a intrat pe piaţa de profil cu hainele care îi poartă semnătura.

A lansat mai multe colecţii cu rochii de seară, iar în 2015 a îndrăznit chiar cu una de rochii de mireasă. Ea a prins microbul de la fostul iubit, Cătălin Botezatu, de la care a “furat” puţină meserie, după cum ea însăşi a recunoscut.

simeon stalpnicul png

Deşi a fost criticată de unii stilişti, nu s-a descurajat. Ba, mai mult, pusă pe fapte mari, Bianca și-a lărgit afacerea și şi-a mărit portofoliul de clienţi. În plus, nu doar mămicile își pot face ţinute la atelierul ei, ci ele pot comada haine şi pentru fetiţele lor. Hainele blondinei sunt apreciate de clienți, ca dovadă că și fata Irinei Loghin a apelat la ea.

Viitoarea miresică probează rochii de zor şi a ajuns la atelierul Biancăi Drăguşanu. Acolo, clientele magazinului au dat cu ochii la cabina de probă chiar de fata Irinei Loghin şi au rămas surprinse să o vadă îmbrăcată în alb.

Prețurile pentru rochiile de mireasă, făcute în atelierul prezentatoarei tv de la Kanal d, pornesc de la 500 de euro și ajung la 1000-1200 de euro în funcţie de materialul din care sunt făcute. Printre modelele spectaculoase cu tendinţe orientale, cu dantelă, broderii şi trenă, vedeta aduce în 2018 şi un aer vintage în colecţia ei. Pentru miresele mai îndrăzneţe, în colecţie se regăsesc şi rochii sirenă.

Colecţia de rochii de mireasă, lansată luna trecută, este a doua de acest gen semnată de Bianca Drăguşanu. 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub andrele png
cub lensa animat gif
andreea marin
cub Andreea Perju png
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg